Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Πάμε σε εκλογές 4 Οκτωβρίου 2009

«Νωπή λαϊκή εντολή» ζήτησε ο πρωθυπουργός, ανακοινώνοντας τη διεξαγωγή εκλογών, και εξαπολύοντας παράλληλα δριμύτατη επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου.
Όπως εξήγησε ο πρωθυπουργός, για να βγει η χώρα από την κρίση χρειάζεται το σταθερότητα και ήπιο πολιτικό κλίμα, «το οποίο πλέον δεν υπάρχει γιατί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι θα προκαλέσει εκλογές, με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας».


Ο κ. Καραμανλής χαρακτήρισε αυτή τη στάση «συμπεριφορά ακραίας ανευθυνότητας απέναντι στους θεσμούς, την οικονομία και τον ίδιο τον τόπο» και ξεκαθάρισε ότι πάμε τώρα σε εκλογές, καθώς η χώρα δεν θα αντέξει μια μακρά προεκλογική περίοδο μέχρι το Φεβρουάριο. «Το συμφέρον του τόπου επιβάλλει μία και μόνη διέξοδο: Ξεκαθάρισμα του πολιτικού τοπίου», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι «στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν θα μοιράσουμε υποσχέσεις και δεν θα προσπαθήσουμε να παραπλανήσουμε τους πολίτες. Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες και ειλικρινείς. Οι πολίτες έχουν να διαλέξουν ανάμεσα στον δύσκολο δρόμο που αποτελεί τη μόνη διέξοδο για τη χώρα και στον εύκολο δρόμο που είναι επιλογή ανευθυνότητας και οδηγεί τελικά σε αδιέξοδο».
Πηγή: ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails