Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0


Καβαλάρης με ρόπαλο… Η καλύτερη ομάδα και αυτή που έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο το θέλω της για τη νίκη, επιβραβεύθηκε. Η Καβάλα με σκόρερ τον Ντουγκλάο, που εκτός από εξαιρετικός αμυντικός έδειξε ότι μπορεί να σκοράρει, κέρδισε τον Ηρακλή που ειδικά στην επανάληψη δεν υπήρχε στο γήπεδο. Για τους γηπεδούχους εκτός από τον σκόρερ ξεχώρισαν οι Μεντί και Ορούμα που έκαναν άνω κάτω την άμυνα του «Γηραιού» με τις εμπνεύσεις τους.

Γκολ ο Ντουγκλάο

Αυτό που δεν κατάφεραν οι μεσοεπιθετικοί, το έκανε ένας αμυντικός. Ο Ντουγκλάο στο 67΄ πηδώντας πιο ψηλά από όλους εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Ντικρόκ από αριστερά και με κεφαλιά νίκησε τον Κοβαλέφσκι, γράφοντας το 1-0. Στα τελευταία λεπτά ο Όλεγκ Προτάσοφ βλέποντας ότι η ομάδα του δεν έχει καμία κίνηση μπροστά, πέρασε στο ματς τους Μιλάνο και Γιάντση μήπως δώσουν κάτι έστω και την ύστατη ώρα. Ο Γιάννης Παπακώστας έβαλε με την σειρά του τον Ρινκόν που έτσι φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα των «Αργοναυτών» στην Σούπερ Λιγκ.

Καβάλα – Ηρακλής 1-0
67΄ Ντουγκλάο

Καβάλα: Ιτάνζ, Παβίσεβιτς, Ντουγκλάο, Ψωμάς, Οικονόμου, Ντομπρασίνοβιτς, Ντικρόκ, Μεντί (88΄ Λάκης), Ονουάτσι (76΄ Ιωάννου), Ορούμα, Σουλτανίδης (81΄ Ρινκόν)
Ηρακλής: Κοβαλέφσκι, Μάρτος, Κατσαμπής, Λέκι, Γιαννούλης, Ντιε, Παπαστεριανός (64΄ Νταλα Μπόνα), Κονέ, Επστάιν (82΄ Μιλάνο), Ντίκα, Γιάκομπ (82΄ Γιάντσης)

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Αχαΐας)
Κίτρινες: Ντομπρασίνοβιτς, Παβίσεβιτς, Ιτάνζ - Μάρτος

http://www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails