Τρίτη, 18 Αυγούστου 2009

To Blogger γίνεται 10 ετών


Η υπηρεσία που επέφερε ριζική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε το Διαδίκτυο, αλλά και στο είδος των δικτυακών τόπων, το Blogger, συμπλήρωσε φέτος 10 χρόνια παρουσίας στο Internet, έχοντας μετατραπεί στο διάστημα αυτό στη μεγαλύτερη Blogging υπηρεσία του κόσμου.
Για να το γιορτάσουν, η ομάδα του (που είναι πλέον κομμάτι της Google μετά την εξαγορά του 2003), υπόσχεται μια σειρά δώρων για τους χρήστες, με τη μορφή νέων δυνατοτήτων της υπηρεσίας. Χωρίς να αποκαλύπτουν περισσότερα στοιχεία, μεταξύ των αλλαγών περιλαμβάνονται ένα καλύτερο σύστημα σχολιασμού και σελίδες στα πρότυπα του WordPress.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομάδα του Blogger ανήκε μέχρι το 2004 και ο Μπιζ Στόουν, προτού φύγει με ακόμη ένα μέλος της ομάδας για να ιδρύσουν την Obvious Corp., που αργότερα δημιούργησε το Twitter. Παρά το ότι η αγορά σήμερα ασχολείται περισσότερο με την υπηρεσία του Στόουν, το Blogger χρησιμοποιείται ακόμη από εκατομμύρια χρήστες κάθε μέρα, παραμένοντας ο ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσει κάποιος ένα blog.

http://www.techpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails