Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Συναυλία με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο τελωνείο Καβάλας.


Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο μεγαλύτερος Έλληνας ρόκερ γιορτάζει φέτος τα 35 του χρόνια στην δισκογραφία.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, θα εμφανιστεί στην Καβάλα και συγκεκριμένα στον ανοικτό χώρο του τελωνείου της πόλης, την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στις 9.30 το βράδυ.
ο μεγάλος αγαπημένος του ελληνικού κοινού, με μια μακρά πορεία στην ελληνική δισκογραφία. Σε μια αναδρομή στη μεγάλη του πορεία, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα ερμηνεύσει στη διάρκεια της συναυλίας του στην Καβάλα, τις σημαντικότερες στιγμές μιας μακράς δισκογραφικής πορείας που αρχίζει το 1974 με τη συμμετοχή του στα "Τραγούδια του Δρόμου" του Μάνου Λοϊζου. Το 1978 κυκλοφόρησε τον ομώνυμο προσωπικό του δίσκο, ενώ η επόμενη χρονιά που ήταν ορόσημο για την καριέρα του με την συμμετοχή στο"Σταυρό του Νότου" του Θάνου Μικρούτσικου, το "Φοβάμαι" του 1982,τα "Χαιρετίσματα" του 1987,όλες τις γνωστές του επιτυχίες που όλοι αγαπήσαμε και τον νέο του δίσκο που έχει τίτλο "Ουράνια Τόξα Κυνηγώ"

Ο Βασίλης Παπακωvσταvτίνου, συμπληρώνοντας τριάντα πέντε χρόνια στη δισκoγραφία, έχει απoκτήσει σίγoυρα τo «σημάδι» τoυ μεγάλoυ ερμηvευτή. Ταυτόχρονα ανήκει στους ελάχιστoυς καλλιτέχvες πoυ συvδυάζουν εκτός από τηv ευρεία απoδoχή, τηv αvθρώπιvη αγωvία και τηv έμπρακτη συμμετoχή στoυς καθημεριvoύς μικρoύς ή μεγάλoυς αγώνες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails