Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

ΚΑΒΑΛΑ – Έσκασε η «Βόμβα» Ιτάνζ

Από την πρώτη μέρα που το όνομα του Σαρλς Ιτάνζ συνδέθηκε με τις ελληνικές ομάδες, θεωρείτο σχεδόν σίγουρο πως δεν θα μπορούν να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Γάλλου τερματοφύλακα. Κι όμως! Η Καβάλα κατάφερε να τον πείσει να συνεχίσει μετά τη Λίβερπουλ την καριέρα του στην Ελλάδα και τη νεοφώτιστη ομάδα.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας αναμένεται να κάνει πολύ καλό δίδυμο με τον Φάνη Κατεργιαννάκη στους «Αργοναύτες» και να αποτελέσουν έναν ευχάριστο «πονοκέφαλο» για τον Γιάννη Παπακώστα, όταν θα πρέπει να... επιλέξει τη φανέλα με το νούμερο «1».

Κατά τα άλλα, η Καβάλα ετοιμάζεται για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Και λέμε δύσκολο γιατί οι «Αργοναύτες» θα κληθούν να αποδείξουν πως η νίκη της πρεμιέρας μόνο τυχαία δεν ήταν.

Στην αποστολή της ομάδας για το σαββατιάτικο ματς θα είναι οι εξής ποδοσφαιριστές: Κατεργιαννάκης, Αποστολίδης, Πετκάκης, Οικονόμου, Παβίσεβιτς, Ψωμάς, Ντομπρασίνοβιτς, Καλάιτζιτς, Λάκης, Μεντί, Σουλτανίδης, Ονουάτσι, Ορούμα, Ντικρόκ, Σιόντης, Σταμπολζίεφ, Ντουγκλάο, Γιάννου και Ιωάννου.
Αντίθετα, εκτός για το συγκεκριμένο παιχνίδια θα είναι οι Θεοδωρέλης, Λεοντίου και Ρινκόν. Ειδικά για τον τελευταίο έχουμε ξαναγράψει πως θα είναι έτοιμος μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.
Ο Παπακώστας αναμένεται να επιλέξει και πάλι το 4-4-2 της πρεμιέρας με επιθετικές «αιχμές» τους Σουλτανίδη και Ονουάτσι. Πίσω τους θα είναι οι Λάκης, Καλάιτζιτς, Ντομπρασίνοβιτς και Μεντί, ενώ στην άμυνα οι Πετκάκης, Οικονόμου, Παβίσεβιτς και Ψωμάς. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Φάνης Κατεργιαννάκης.

http://www.sportnet.gr

1 σχόλιο:

Related Posts with Thumbnails