Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Ερχεται ο Γιάχιτς

Η ΑΕΚ ανέβασε σήμερα την προσφορά της και το βράδυ ολοκληρώνεται η συμφωνία

Η μεταγραφή του Ολεγκέρ Πρέσας όλα δείχνουν ότι δεν έχει ευτυχή κατάληξη για την ΑΕΚ. Για αυτό και σήμερα το πρωί ο Νίκος Θανόπουλος σε νέα του επαφή με τον Αρη βελτίωσε την χθεσινή πρόταση του για τον Γιάχιτς, ώστε όλα να τελειώσουν σήμερα. Η Ενωση προσέφερε 500.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης και έξτρα μπόνους από συμμετοχές στην Σούπερ Λίγκα, το Γιουρόπα Λιγκ και το Τσάμπιονς Λιγκ στην ομάδα του παίκτη, ενώ βελτιώσε κατά πολύ και την καταβολή των δόσεων. Για τον Αρη τα περιθώρια στενεύουν και η διοίκηση της πλέον τείνει προς την αποδοχή της πρότασης.

Ο πρόεδρος του Αρη Θανάσης Αθανασιάδης τόνισε οτι θα απαντήσει οριστικά στην Ενωση μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή (είναι εκτός αποστολής ο παίκτης) απόψε και το «ναι» των Θεσσαλονικέων είναι πιο κοντά από ποτέ, αφού τα μέλη του δ.σ. της ΠΑΕ δείχνουν να αλλάζουν άποψη για την παραχώρηση του παίκτη (αναζητούν ρευστό για υπάρχουν πληρωμές).

Ο Γιάχιτς αύριο το πρωί κανονικά αναχωρεί από την Θεσσαλονίκη για την Βοσνία για να ενσωματωθεί στην εθνική του για τον αγώνα με την Αρμενία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 201. Ομως, όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα ζητήσει άδεια από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς, ώστε να έρθει στην Αθήνα αύριο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Κάτι που θέλει όσο τίποτε άλλο και ο ίδιος...

Ο Θανόπουλος ενημέρωσε σήμερα τον Μπάγεβιτς ότι το βράδυ τελειώνει η μεταγραφή του Γιάχιτς και ο 61χρονος Σέρβος προπονητής βλέπει ότι ακόμα ένας παίκτης που ζήτησε από την διοίκηση έρχεται στην ομάδα (όπως ο Μάκος, ο Λεονάρντο, ο Λούκατς, ο Ιορντάκε κ.α.). Αυτήν την φορά για την άμυνα.

www.aek365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails