Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

ΑΕΚ: Μεταγραφές και πρόκριση

Καυτή εβδομάδα για την ΑΕΚ που μπορεί να μην έχει απόηχο ντέρμπι, μετά την αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά περιλαμβάνει πολλά θέματα που θα πρέπει να τακτοποιηθούν.

Η ρεβάνς της Πέμπτης με την Βασλούι είναι σε πρώτη γραμμή για την ομάδα, με σκοπό την ανατροπή του 1-2 της Ρουμανίας και την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς (που έτρεχε όλες αυτές τις ημέρες με τις φωτιές στον Διόνυσο) περιμένει ότι θα έχει στη διάθεσή του τον Ζεράλντο Αλβες παρά τον τραυματισμό του στην χτεσινή προπόνηση. Δύσκολο είναι να προλάβουν να είναι σε απόλυτη ετοιμότητα ο Καφές με τον Γεωργέα. Η Βασλούι έδειξε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση καθώς νίκησε εκτός έδρας 3-1 την Μπίστριτσα για το πρωτάθλημα με κορυφαίο πάλι τον Γουέσλει.

Στα μεταγραφικά: Η ΑΕΚ περιμένει την άφιξη του Νέμεθ ο οποίος θα μπει αμέσως στις προπονήσεις. Θα κάνει ακόμη μία προσπάθεια για την απόκτηση του Σάνελ Γιάχιτς, αλλά επειδή υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον Αρη κοιτάζει κι άλλες λύσεις, με πρώτη αυτή του Αργεντίνου Σιβέλι της Μαρσέιγ που έχει προταθεί.
Η Ενωση θα πάρει δύο μπακ ενώ για μπροστά κάνει προσπάθεια για την απόκτηση του Γκιγιέρμε Μαρίνο. Ο Αργεντίνος άσος της Μπόκα (που έβαλε και τα δύο γκολ της ομάδας του χτες) είναι μία εξαιρετική περίπτωση την οποία παλεύει η Ενωση. Παραμένει πάντοτε ανοιχτή η περίπτωση του Μάντζιου αν και τα χρήματα που ζητεί ο Παναθηναϊκός κρίνονται πολλά.
Για την άμυνα πάντως υπάρχουν πάρα πολλές προτάσεις από την Ευρώπη και την Λατινική Αμερική και η ΑΕΚ θέλει τουλάχιστον ο ένας στόπερ να είναι μεγάλης εμπειρίας. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες η ΑΕΚ έχει στο στόχαστρό τους και τους Ισπανούς άσους Παβόν και Ολεγκέρ που έχουν παίξει σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αντιστοίχως.

Από http://www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails