Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

ΚΑΒΑΛΑ - Απρόοπτο με Παυλίδη, πήρε Σιγκούνα

Sample Image

Μικρή αναστάτωση έχει δημιουργηθεί στην Καβάλα τις τελευταίες ώρες, καθώς ένα προσωπικό πρόβλημα του Γιώργου Παυλίδη, ίσως τον αναγκάσει να αποχωρήσει από τους Μακεδόνες! Ο 31χρονος άσος ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας ότι υπάρχει σοβαρός λόγος που σκέφτεται να φύγει και πως τις επόμενες ώρες, μόλις καταλαγιάσει το θέμα, θα ανακοινώσει την οριστική απόφασή του.

Η διοίκηση των «Αργοναυτών» έδειξε πλήρη κατανόηση στην όλη αντίδραση του Παυλίδη στο πρόβλημά του και περιμένει και αυτή το τι θα κάνει, για να αναπροσαρμόσει τα πλάνα της όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ.

Μια ενίσχυση που προχωρά με γοργούς ρυθμούς, αφού καθ’ οδόν για την Καβάλα βρίσκεται ο Αλέξανδρος Σιγκούνας. Ο 21χρονος φόργουορντ είχε συμφωνήσει εδώ και δύο μέρες με την ΚΑΕ και παρά τις φήμες για το αντίθετο, η μεταγραφή του δεν έχει να κάνει με την υπόθεση Παυλίδη.

Έτσι κλείνει η αναζήτηση για περιφερειακό παίκτη και το μόνο που απομένει είναι να διαπιστωθεί αν θα χρειαστεί να βρεθεί παίκτης και για τη θέση του Παυλίδη.

Από κει και πέρα, η σημαντική καθυστέρηση της άφιξης του Ντεμέτριους Αλεξάντερ στην Ελλάδα, έχει βάλει σε νέες σκέψεις τους ανθρώπους της μακεδονικής ομάδας. Ο Αμερικανός αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα και δεν αποκλείεται αν η καθυστέρηση συνεχίσει, οι Καβαλιώτες να προχωρήσουν σε αντικατάστασή του.

Τέλος, κανονικά συνεχίζονται οι προπονήσεις, με τον Κώστα Πιλαφιδη να δίνει ρεπό στους παίκτες του το Σάββατο.

http://www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails