Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

"Έκλεισε" Αγγελόπουλο

Sample ImageΗ Καβάλα έχει αποφασίσει να δημιουργήσει ένα καλό, δυνατό σύνολο εν όψει της ερχόμενης σεζόν, προκειμένου να πετύχει τους στόχους της, που φέτος θα είναι (γιατί όχι;) ψηλότεροι. Οι μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις δείχνουν πως στην ομάδα είναι αποφασισμένοι για μεγάλα πράγματα, ενώ έρχεται άλλη μία μεταγραφή, που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά πάνω στο παρκέ. Ο λόγος για τον Νίκο Αγγελόπουλο, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αιγάλεω και ήταν μάλιστα από τους παίκτες που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους στο "Σίτι"…

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και ο Έλληνας παίκτης θα πρέπει να θεωρείται παίκτης του συλλόγου. Μάλιστα, ο Αγγελόπουλος θα βρει στην Καβάλα έναν παλιό γνώριμο από τη θητεία του στον Πανιώνιο, τον Κρις Χουγκάζ, ο οποίος είναι μάνατζερ της ομάδας.
Με αυτό τον τρόπο, πάντως, το συγκρότημα του Κώστα Πιλαφίδη δυναμώνει κάτω από το καλάθι και γίνεται σαφώς πιο ποιοτικό, σε ένα πρωτάθλημα που θα είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικό, αφού σιγά - σιγά όλες οι ομάδες (ή σχεδόν όλες) ενισχύονται.
http://www.basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails