Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Διπλό "μπαμ" με Γκερέιρο και Ολεγκέρ


Μία ανάσα από το να ολοκληρώσει δύο σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις είναι η ΑΕΚ καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο Ρότζερ Γκερέιρο και ο Καταλανός πρώην άσος της Μπαρτσελόνα, Ολεγκέρ, αναμένεται εντός των επόμενων ωρών-ημερών να "φορέσουν" τη φανέλα της Ένωσης.
Το ρεπορτάζ του SPORT 24 επιβεβαιώνεται πανηγυρικά καθώς ο γεννημένος στη Βραζιλία - και πολιτογραφημένος Πολωνός - αριστεροπόδαρος μέσος της Λέγκια Βαρσοβίας βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με τον εκπρόσωπό του προκειμένου να διαπραγματευτούν και να ολοκληρώσουν, όπως όλα δείχνουν, τη μεταγραφή του στον ελληνικό σύλλογο.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, που αγωνίζεται τόσο στα άκρα της μεσαίας γραμμής αλλά και ως επιτελικός, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του "Δικεφάλου". Οι συζητήσεις με την ΑΕΚ γίνονται σε πολύ καλό κλίμα και οι δύο πλευρές δείχνουν ευχαριστημένες. Άλλωστε οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και δύσκολα πλέον μπορεί να προκύψει κάτι που θα "χαλάσει" τη μεταγραφή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αρέσει και ταιριάζει στα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς ενώ το συμβόλαιό του με την ομάδα της Πολωνίας εκπνέει τον Ιανουάριο.
http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails