Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

PUMA ΠΑΕ N. ΚΑΒΑΛΑ- ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (1-1)

Σε φιλική αναμέτρηση
PUMA ΠΑΕ N. ΚΑΒΑΛΑ- ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (1-1)

Στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προχώρησε, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιουλίου η PUMA ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Καρπενησίου και με αντίπαλο την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ (1-1).
Η ομάδα του Ατρόμητου προηγήθηκε στο 11’ με γκολ του Μπρίτο μετά από πλασέ. Στο 88’ η Καβάλα κέρδισε πέναλτι στην ανατροπή του Πένια από τον Καραλή το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Άλβεζ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (1--1).

Οι συνθέσεις των ομάδων
PUMA ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ: (Γιάννης Παπακώστας) Οχάν, Σκλιοπίδης, Κατερίνης, Μπάκοβιτς, Ψωμάς, Ντομπρασίνοβιτς, Κάλαιτζιτς, Λάκης, Μεντί, Ενόκ, Ιωάννου.
Αγωνίστηκαν και οι: Πετκάκης, Ιριεκπέν, Σιώντης, Πένια, Αλεξαντροβιτς, Σουλτανίδης, Ταχάρ, Άλβεζ, Ντανίλο, Ρόμπερτ

ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ: (Γιώργος Δώνης) Μιχαηλίδης, Ολιβέιρα, Μελισσάς, Νάστος, Κουτσόπουλος, Νεμπεγλέρας, Σαρμιέντο, Σφακιανάκης, Μπρίτο, Φαβάλι, Περόνε.

Αγωνίστηκαν και οι: Κηπουρός, Σκόνδρας, Μασάρα, Κόρμπος, Βάσι, Τάτος, Καλαιτζής, Πόποβιτς, Καραγκούνης, Καραλής, Αποστολόπουλος.

*** Το επόμενο φιλικό παιχνίδι της PUMA ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Ιουλίου στις 6:30 το απόγευμα με αντίπαλο την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Καρπενησίου.

*** Εξάλλου από το χθες το απόγευμα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Καρπενησίου βρίσκεται και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της PUMA ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ, Γάλλος ποδοσφαιριστής PIERRE DUCROCQ ο οποίος ξεκίνησε τις προπονήσεις με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

ΠΗΓΗ www.kavalafc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails