Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ - Ανακοίνωσε Ορούμα

Στροφή 180 μοιρών στην υπόθεση του Γουίλσον Ορούμα. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, τελικά, δέχτηκε την προσφορά της Καβάλας και όπως ανακοίνωσαν οι «Αργοναύτες» ο 33χρονος επιθετικός θα αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο υπό τις οδηγίες του Γιάννη Παπακώστα.


Τις τελευταίες ημέρες, όλα έδειχναν πως η περίπτωση απόκτησης του Ορούμα θα έπεφτε στο... κενό, καθώς ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε εκφράσει την πρόθεση του να συνεχίσει την καριέρα του σε ένα πιο ποιοτικό πρωτάθλημα με προτίμηση προς το αγγλικό. Τελικά, όμως, ενέδωσε στην πολύ καλή πρόταση της μακεδονικής ομάδας και αποφάσισε να μετακομίσει στην ελληνική Σούπερ Λιγκ.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Καβαλας:

«Η PUMA ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή WILSON ORUMA πρώην ποδοσφαιριστή της Guingamp, κυπελλούχο φέτος Γαλλίας. Ο WILSON ORUMA είναι γεννημένος στις 30 Δεκεμβρίου 1976, ήταν ο ηγέτης της Γαλλικής ομάδας Guingamp, αγωνίζεται ως μέσο επιθετικός, έχει ύψος 1,74, ζυγίζει 70 κιλά και παλαιότερα αγωνίστηκε στις ομάδες ΝIMES, NANCY, LENS, SAMSUNSPOR, SERVETTE, SOCHAUX, MARSEILLE».
πηγή www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails