Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Παίκτης της Καβάλας ο Ρινκόν

Μία ημέρα μετά την απόκτηση του Γουίλσον Ορούμα η Καβάλα συνέχισε με εντυπωσιακό τρόπο τις κινήσεις της στο μεταγραφικό κομμάτι. Οι Μακεδόνες ανακοίνωσαν τελικά ότι ο Ντιόγκο Ρινκόν θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας τους για τα επόμενα δύο χρόνια, παρά το ότι η μεταγραφή έδειχνε να οδηγείται σε ναυάγιο.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός είναι ελεύθερος από τον περασμένο Απρίλιο, όταν είχε ζητήσει από τη Ντιναμό Κιέβου να λύσει το συμβόλαιο του. Από εκεί και πέρα έχει αγωνιστεί στις Ιντερνασιονάλ και Κορίνθιανς, ενώ η ηλικία του (είναι μόλις 29 ετών) επιτρέπει στους ανθρώπους της Καβάλας να σκέφτονται ότι αποτελεί μεταγραφικό “λαβράκι”.

Οι δύο πλευρές έδειχναν να μην προχωρούν τη συμφωνία, αφού από την Καβάλα διέρρευσε ότι ο παίκτης δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ. Τα όποια προβλήματα δείχνουν όμως να ξεπεράστηκαν και οι “αργοναύτες” ανακοινωσαν την 12η φετινή μεταγραφή τους.
Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε.
Σήμερα μετά απο τριήμερο σκληρών διαπραγματεύσεων η PUMA Ν. ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή RINCON DIOGO για τα επόμενα ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails