Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Τα έργα στο «Ανθή Καραγιάννη» Μεγάλη μεταγραφή με Ρινκόν

kareklakia.JPGΤα πρώτα καθισματάκια τοποθετήθηκαν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».
Περίπου 300 με μπλε χρώμα έκαναν την εμφάνιση τους, στην κερκίδα προς τη Θάλασσα. Φυσικά από σήμερα αναμένεται να συνεχιστεί η τοποθέτηση και άλλων καθισμάτων. Είναι ζήτημα χρόνου, να γεμίσει όλο το γήπεδο με τα μπλε-άσπρα καθισματάκια.
Εν τω μεταξύ συνεχίζονται τα έργα στα αποδυτήρια γηπεδούχων και φιλοξενουμένων. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι έτοιμα για το φιλικό της Τετάρτης με τη Δόξα Δράμας. Πάντως ειδικά του ΑΟκ, θα παρουσιάσουν μια σύγχρονη μορφή, που δε θα έχει καμιά σχέση με τα προηγούμενα.
Τέλος όσον αφορά το χλοοτάπητα, συνεχίζονται σε καθημερινή βάση τα έργα συντήρησης.

Μεγάλη μεταγραφή με Ρινκόν
Μόνο η επίσημη ανακοίνωση έμεινε, προκειμένου να οριστικοποιηθεί μια μεγάλη μεταγραφή για τον ΑΟΚ.
Ο Ντιόγκο Ρινκόν δεν αποκλείεται να έρθει στην Καβάλα αυτή την εβδομάδα, όπου βέβαια του επιφυλάσσεται θερμή υποδοχή. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει στην ιστορία του συλλόγου. Ποδοσφαιριστής με πλούσιο βιογραφικό.
Από τις αρχές του μήνα ο ΑΟΚ είχε δείξει ενδιαφέρον για να τον εντάξει στο ρόστερ. Κάπου το θέμα είχε «κολλήσει». Οι άνθρωποι της ομάδας επέμεναν και κατάφεραν να εξασφαλίσουν το ΟΚ του ποδοσφαιριστή. Ο Ρινκόν με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα αποκάλυψε το γεγονός ότι συμφώνησε με τον ΑΟΚ.
Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ρινκόν είναι ενός έτους, σύμφωνα πάντοτε με τα λεγόμενα του. Η ΠΑΕ δεν επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Ρινκόν, αλλά είναι η γνωστή τακτική. Πιθανό και σήμερα ν` ανακοινωθεί επίσημα η μεταγραφή του, που είναι η 12η μέχρι τώρα για τη σεζόν που έρχεται.
Ο Ρινκόν κατέχει και το πιο γρήγορο σκοράρισμα σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ. Συγκεκριμένα πέτυχε γκολ στο 24”, κόντρα στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Κλείνει και Μεντόζα;
Εκτός του Ρινκόν, ο ΑΟΚ δεν αποκλείεται να έχει κλείσει και τον Περουβιανό Μεντόζα.
Οι φήμες λένε ότι ήδη έχει προχωρήσει η μεταγραφή του 31χρονου επιθετικού. Το όνομα του Μεντόζα ακούγεται εδώ και αρκετές μέρες. Ορισμένοι θεωρούν δεδομένο ότι θα παίξει στον ΑΟΚ.
Πρέπει να περιμένουμε. Ο Ρινκόν έκανε δηλώσεις, ο Μεντόζα όχι.
Αν αποκτηθεί τότε θα μιλάμε για ένα πολύ δυνατό επιθετικό δίδυμο, με πολλές εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο. Ο Μεντόζα δεν έχει κλείσει σε ομάδα, και το γεγονός αυτό μεγαλώνει ακόμη περισσότερο τις φήμες ότι έχει έρθει σε συμφωνία με την Καβάλα. Σήμερα ίσως έχουμε νεότερα για τη μεταγραφή του.
Στα υπόλοιπα μεταγραφικά δε φαίνεται ότι θα προχωρήσει η απόκτηση του Νιγηριανού Ορούμα. Ο εν λόγω με δηλώσεις του, μάλλον προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του σε Αγγλικό σύλλογο.
Ο Ορούμα αγωνιζόταν πέρυσι στη Γαλλική Γκινγκάμπ. Επίσης έχει προτάσεις και από άλλες Γαλλικές ομάδες.
Ο ΑΟΚ πάντως εξακολουθεί να ψάχνει και για έναν αριστερό πλάγιο αμυντικό. Αυτός δεν αποκλείουμε να είναι από τη κοινοτική αγορά. Ο Δάρλας πάντοτε στην επικαιρότητα, αλλά … αργεί.
Ο Παπακώστας στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, δοκίμασε στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς. Φαίνεται καθαρά ότι «ψάχνεται». Το σίγουρο είναι ότι ο ΑΟΚ θέλει κάτι παραπάνω στην αριστερή πτέρυγα.

Κυκλοφορούν τα διαρκείας
Τώρα υπάρχουν λόγοι για να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας.
Η μεταγραφή του Ρινκόν σαφώς αποτελεί ένα μεγάλο δέλεαρ για τους φιλάθλους της ομάδας. Πιθανόν και σήμερα ν` ανακοινωθούν οι τιμές των εισιτηρίων.
Αν μάλιστα με τον Ρινκόν ανακοινωθεί και ο Μεντόζα, τότε τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα. Η ΠΑΕ ήθελε το μεγάλο όνομα, και πλέον περιμένει τη συμπαράσταση του κόσμου.
Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν διάφορες κατηγορίες στα διαρκείας, ενώ φυσικά θα υπάρχει αύξηση σε σχέση με τη περυσινή χρονιά.

Ο ΑΟΚ στη βάση του
Η αποστολή του ΑΟΚ επέστρεψε από το Καρπενήσι το βράδυ του Σαββάτου.
Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό, ενώ σήμερα Δευτέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια απογευματινή προπόνηση. Τραυματίες είναι ο Ιωάννου και ο Θεοδωρέλης. Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς. Οι δυο τους δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό της περασμένης Παρασκευής με τον Αστέρα Τρίπολης.
Την Τετάρτη ο ΑΟΚ θ` παίξει με τη Δόξα Δράμας. Το πρώτο φιλικό μετά το Καρπενήσι.
Τάσος Πατσίδης

πηγή www.proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails