Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Πάει γι’ άλλα

Στο… ντουλάπι βάζει την περίπτωση του Χρήστου Ταπούτου η Καβάλα. Οι "αργοναύτες" είχαν δώσει διορία στον παίκτη να απαντήσει στην πρόταση τους μέχρι την 1η Ιουλίου και από την στιγμή, που δεν το έκανε θα στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον τους.

Ο Κώστας Πιλαφίδης άσκησε "ασφυκτικό" pressing στον Ταπούτο προκειμένου να τον πείσει να αγωνιστεί για την Καβάλα, όμως ο ίδιος ενώ έδειξε θετικός σε πρώτη φάση του διεμήνυσε πως θα ήθελε να περιμένει μήπως κάποια από τις ομάδες της Θεσσαλονίκης (Αρης, ΠΑΟΚ) του χτυπήσει την πόρτα.

Ο έλληνας τεχνικός θέλει να "κλείσει" ορισμένους παίκτες από νωρίς όπως έκανε με τον Γκούστας για να δημιουργήσει έναν κορμό και για αυτό έδωσε περιθώριο στον Ταπούτο να σκεφτεί την πρόταση του. Από τη στιγμή πάντως, που δεν απάντησε καν οι "αργοναύτες" δεν είναι διατεθειμένοι να ασχοληθούν ξανά μαζί εκτός και αν ο ίδιος κάνει σύντομα κίνηση καλής θέλησης.

Εν τω μεταξύ στην Καβάλα περιμένουν από μέρα σε μέρα το συμβόλαιο του Σον Χαφ, με τον οποίο έχουν συμφωνήσει προφορικά από τα μέσα Ιουνίου. Ο Φιλανδός γκαρντ, που φέτος αγωνίστηκε στο Μαρούσι είναι απασχολημένος με τις υποχρεώσεις που έχει με την εθνική του ομάδα και ορισμένες αλλαγές τις τελευταίας στιγμής στη συμφωνία είναι αυτές, που καθυστερούν την ανακοίνωση.

Επίσης οι "αργοναύτες" έχουν αρχίσει το…ψηστήρι στον Ατάνας Καβαλιάουσκας, ο οποίος δεν λέει όχι στο να ανανεώσει το συμβόλαιο του, αλλά περιμένει μήπως βρει ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Γουίλ Ντάνιελς με τη διαφορά ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο που έχει buy out 50.000 ευρώ.
πηγή www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails