Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Το δίδυμο Stavros Flatley "σπάει" ταμεία


Το δίδυμο Stavros Flatley "σπάει" ταμεία

Μπορεί να έχασαν την πρωτιά και μαζί το έπαθλο των 115.000 ευρώ που πρόσφερε το «Βρετανία έχεις ταλέντο» στον μεγάλο νικητή, όμως το ελληνοκυπριακής καταγωγής δίδυμο με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Stavros Flatley κάνει ήδη χρυσές δουλειές.

Πατέρας και γιος Δημητρίου δεν προλαβαίνουν να δέχονται προτάσεις για να εμφανιστούν σε prive parties και διάφορα άλλα events ανά τον κόσμο, ενώ είναι τόσο δημοφιλείς που έχουν ορίσει οι ίδιοι το κασέ τους στα 2.800 ευρώ ανά εμφάνιση. Αν και θα περίμενε κανείς ότι ένα τέτοιο ποσό θα περιλάμβανε πλούσιο χορευτικό σόου, οι Flatley εμφανίζονται μόλις για δέκα λεπτά στη σκηνή και μάλιστα με ένα μικρό διάλειμμα στο ενδιάμεσο για να ξελαχανιάσουν.

«Το ενδιαφέρον για τους Flatley είναι τεράστιο, γιατί κάνουν τον κόσμο να γελάει. Υπάρχουν πολλοί διοργανωτές που το έχουν αντιληφθεί αυτό και τους θέλουν στα events τους. Τα τηλέφωνα χτυπάνε συνέχεια και το περίεργο είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν κάνουν πίσω, όταν ακούν το ποσό που τους ζητάνε οι χορευτές» δήλωσε πηγή μέσα από το τηλεοπτικό δίκτυο ITV επισημαίνοντας ότι οι προτάσεις έρχονται από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ και των χωρών της Ευρώπης. «Το συμβόλαιο για τους Flatley περιλαμβάνει μάλιστα κι ένα αρκετά μεγάλο διάλειμμα ανάμεσα στα χορευτικά. Δεν είναι, βλέπετε, και οι πιο γυμνασμένοι άνθρωποι στον κόσμο» προσθέτει η ίδια πηγή.

Από τον τελικό της περασμένης εβδομάδας οι Δημήτριος και Μιχαλάκης Δημητρίου είχαν αποχωρήσει απογοητευμένοι, αφού παρά τα θετικά σχόλια που απέσπασαν από την κριτή Αμάντα Χόλντεν, δεν κατάφεραν να κερδίσουν την προτίμηση του κοινού με τον «Αρχοντα του Χορού». Πρώτο στην ψηφοφορία ήρθε το group Diversity και δεύτερη η πολυσυζητημένη Σούζαν Μπόιλ, παρ’ όλα αυτά οι Flatley κατάφεραν να κάνουν αισθητή κι αξέχαστη την παρουσία τους επί σκηνής. Πολλές βρετανικές εφημερίδες αφιέρωσαν μάλιστα εκτενή ρεπορτάζ σε πατέρα και γιο, με πολλές φωτογραφίες από το οικογενειακό τους άλμπουμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails