Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Έτρεξαν ως την Καλαμίτσα

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το πρωί της Κυριακής ο ετήσιος καθιερωμένος αγώνας δρόμου από την παραλία ως την Καλαμίτσα και επιστροφή, τον οποίο οργάνωσε ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου.
Στον αγώνα έλαβαν μέρος 75 αθλητές, στην συντριπτική πλειοψηφία τους άντρες, αφού οι άντρες ήταν 69 και οι γυναίκες μόλις 6.
Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου, οι κριτές Στίβου, η Τροχαία Καβάλας, το Λιμεναρχείο αλλά και οι Ραδιοερασιτέχνες, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην όσο το δυνατόν καλύτερη διοργάνωση του αγώνα δρόμου.
Στις 9 το πρωί της Κυριακής άρχισε ο αγώνας δρόμου. Οι 75 δρομείς έτρεξαν από την παραλία μέχρι το Μο, στο τέρμα της Καλαμίτσας και επέστρεψαν στην παραλία για τον τερματισμό. Την απόσταση αυτή διήνυσε πρώτος σε 23 λεπτά της ώρας, ο οποίος ήταν και ο νικητής. Δεύτερος-πάντα στους άντρες-ήταν ο Αντώνης Παπαδημητρίου από την Χαλκίδα και τρίτος ο Κώστας Υφαντής από την Θεσσαλονίκης και τον ΠΑΟΚ. Πρώτη γυναίκα ήταν η Καβαλιώτισσα αθλήτρια Γεωργία Αρβανίτη.
Μετά την ολοκλήρωση των τερματισμών και των 75 αθλητών πραγματοποιήθηκε τελετή απονομών, παρουσία και του διοικητικού παράγοντα της ΔΑΝΕΚ, Πάρη Ανανιάδη. Σημειώνουμε επίσης ότι στην διαδρομή και τον αγώνα δρόμου πήραν μέρος και αθλητές της ομάδας Παίδων της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Η συμμετοχή τους στον αγώνα είχε συμβολικό χαρακτήρα. πηγή www.proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails