Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Περιμένουν Γκούστας

Την απάντηση του Γκιέντριους Γκούστας στην πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει περιμένουν στην Καβάλα. Ο λιθουανός πλέι μέικερ βρήκε ικανοποιητική την προσφορά των "αργοναυτών" και ζήτησε χρόνο για να αποφασίσει.

Ο Γκούστας έχει στα χέρια πρόταση και από την πρωταθλήτρια Τσεχίας Νίμπουργκ γι’ αυτό παρά την πολύ καλή προσφορά της Καβάλας ζήτησε ένα μικρό χρονικό περιθώριο για να "ζυγίσει" τις επιλογές του. Όπως και να έχει ο Κώστας Πιλαφίδης εξετάζει συνεχώς περιπτώσεις παικτών τόσο από την ελληνική αγορά όσο και από αυτή των κοινοτικών για να είναι καλυμμένος σε κάθε περίπτωση.

Μόλις ολοκληρωθεί το θέμα του Γκούστας, σειρά θα πάρουν οι Αντάνας Καβαλιάουσκας και Γουίλ Ντάνιελς οι οποίοι έχουν κινήσει το ενδιαφέρον ομάδων της Ευρωλίγκα. Οι δυο παίκτες έχουν κάνει γνωστή την πρόθεση τους να παραμείνουν στην ομάδα στις πρώτες διερευνητικές επαφές που έγιναν μαζί τους, οπότε εάν δεν έχουν κάποια εξαιρετική πρόταση από το εξωτερικό λογικά θα ανανεώσουν τα συμβόλαια τους.

Εν τω μεταξύ οι "αργοναύτες" βρίσκονται σε αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης, αφού από ότι φαίνεται η συνεργασία τους με την κρατική τηλεόραση δεν θα συνεχιστεί. Οι άνθρωποι της Καβάλας είναι δυσαρεστημένοι από την οικονομική εκκρεμότητα που υπάρχει ανάμεσα στις δυο πλευρές και ήδη έχει ξεκινήσει τις συζητήσεις με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η διοίκηση πάντως, είναι υπερευχαριστημένη από την κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας, αφού μέχρι στιγμής οι πωλήσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία.πηγη www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails