Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Διακαής πόθος ο Ταπούτος


Sample ImageΟ Κώστας Πιλαφίδης θα ήθελε πάρα πολύ να έχει τη νέα σεζόν στην Καβάλα τον Χρήστο Ταπούτο. Ο Έλληνας φόργουορντ αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του συλλόγου της Μακεδονίας, ωστόσο η περίπτωση του πολύ δύσκολα θα προχωρήσει. Ο παίκτης της ΑΕΚ άλλωστε δεν έχει μπει καν στη διαδικασία να συζητήσει το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Καβάλα (ή οπουδήποτε αλλού), καθώς επιθυμία του είναι να περιμένει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην "Ένωση" και στη συνέχεια να κοιτάξει τις προτάσεις που έχει για τη νέα χρονιά.

Στο μεταξύ, η Μενόρκα "χτύπησε" την… πόρτα του Ουίλ Ντάνιελς ωστόσο ο ίδιος (δεσμεύεται με συμβόλαιο) δεν έδειξε ιδιαίτερα "ζεστός" στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην ισπανική ομάδα που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α2.

Από εκεί και πέρα, στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Δημήτρη Χαριτόπουλου. Η πρόταση της Καβάλας δείχνει να είναι καλύτερη από αυτή των Τρικάλων και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ημέρες, ο παίκτης θα πει το τελικό "ναι".

Τέλος, η ΚΑΕ ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης χρονιάς. Τα VIP κοστίζουν 700 ευρώ, τα Corporate 500, τα Gold 400, τα White 300, τα Βlue 200 και τα Power 150.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails