Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

Επίσημο «ευχαριστώ» προς το δήμο Καβάλας

Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, αποτελούμενη από γονείς του τμήματος παίδων του συλλόγου που συμμετέχει στην τελική φάση του αντίστοιχου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο διάστημα 22-26 Ιουνίου στην πόλη μας, είχαν χθες το πρωί συνάντηση με το δήμαρχο Καβάλας, Κωστή Σιμιτσή.

Τους υποδέχθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, έδωσε συγχαρητήρια για την επιτυχία της πρόκρισης και σημείωσε: «Εύχομαι καλή πορεία τους αγώνες και να παλέψουμε για την πρόκριση στην πρώτη τριάδα. Είναι σημαντική η διάκριση των παιδιών που χρειάζονται την υποστήριξη των γονιών σε κάθε προσπάθεια τους. Από την πρώτη εβδομάδα της πρόκρισης στην τελική φάση, ήρθε στα χέρια μας πρόταση για να αναλάβουμε την διοργάνωση της τελικής φάσης. Το κόστος ήταν αρκετά μεγάλο αλλά ήρθαμε σε συνεργασία με το Νομάρχη και υποβάλλαμε επίσημο αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό από την Ομοσπονδία. Η νομαρχία θα δώσει 10 χιλιάδες ευρώ για την πραγματοποίηση των αγώνων και ο δήμος θα συμβάλει τα υπόλοιπα. Θα υπάρχει φυσικά και συνεργασία με την ΔΑΝΕΚ».

Εκ μέρουςτου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης μίλησε ο Βασίλης Μακρής: «Να ευχαριστήσουμε το δήμο Καβάλας γιατί από την πρώτη στιγμή που πετύχαμε την πρόκριση και ήρθαμε σε επαφή με τον δήμαρχο τέθηκαν οι βάσεις για την πραγματοποίηση των αγώνων στην πόλη μας. Θα είναι μια μεγάλη διοργάνωση για την Καβάλα αφού αναμένονται πέντε αποστολές και αρκετοί γονείς και θα είναι μια καλή ευκαιρία για την τουριστική προβολή της. Ο δήμος είναι κοντά μας και ευελπιστούμε ότι θα είναι κοντά μας και στο μέλλον. Η αθλητική δραστηριότητα στην πόλη μας ήταν, φέτος, απρόσμενα καλή. Ο αθλητισμός συνδυάζεται με τον πολιτισμό και αυτό είναι σημαντικό για την πόλη μας».

Ο Γιάννης Μητρούλης, μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος παίδων καλαθοσφαίρισης (αλλά και γονέας παίκτη της Ένωσης) δήλωσε ότι όλα θα είναι έτοιμα στις 22 Ιουνίου: «Υπάρχει εξαμελής οργανωτική επιτροπή στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι της νομαρχίας, του δήμου αλλά και της Ομοσπονδίας. Περιμένουμε το σήμα των αγώνων από την ΕΟΚ και θα εκδώσουμε τις αφίσες των αγώνων που θα μπουν παντού. Θέλουμε και την βοήθεια των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης για να πετύχουμε. Καλούμε τον κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες και να ενθαρρύνει την προσπάθεια των παικτών». Οι εκπρόσωποι της ΚΑΕ Ένωσης Καβάλας έδωσαν στον δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή αναμνηστικό δώρο (μια φωτογραφία του παιδικού τμήματος και ένα λάβαρο σε κορνίζα). ΠΗΓΗ ΕΒΔΟΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails