Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Ο 15χρονος τραυματίας βγήκε από το Νοσοκομείο

Αίσθηση στην τοπική κοινωνία προκάλεσε χθες η γνωστοποίηση από το δημοσίευμα της Πρωινής του σοβαρού περιστατικού που έγινε στο Πάρκο Φαλήρου νωρίς το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.
Ομάδες μαθητών, όλοι μαθητές των τελευταίων τάξεων του Λυκείου συνεπλάκησαν για ασήμαντη αφορμή, μόνο που ένα από τα παιδιά τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας.
Ο 15χρονος μαθητής της Α΄ Τάξης του λυκείου βγήκε χθες από το Νοσοκομείο αφού η κατάσταση του παρουσίασε σημαντική βελτίωση. Η υπόθεση διερευνάται περαιτέρω από το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας που συνεχίζει προανάκριση. Στόχος της έρευνας της Αστυνομίας είναι να βρεθούν και άλλοι δράστες που κατηγορούνται ότι ξυλοκόπησαν τον άτυχο μαθητή. Πρόκειται για παιδιά 14-15 και 16 ετών, όλοι μαθητές λυκείου, που φαίνεται ότι για ασήμαντο λόγο είχαν προστριβή μεταξύ τους.
Η έρευνα της Αστυνομίας δείχνει ότι το επεισόδιο άρχισε από το Πάρκο Φαλήρου, έξω από την περιοχή νυχτερινού κέντρου. Στην συνέχεια η μία ομάδα των νεαρών καταδίωξε στην οδό Ερυθρού Σταυρού μέχρι και την οδό Φιλίππου τον 15χρονο όπου τον έπιασε και τον χτύπησε. Εκεί παρενέβη η Αστυνομία που στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί και συνέλαβε δύο άτομα που χτυπούσαν τον 15χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε όπως προαναφέραμε στο Νοσοκομείο Καβάλας, κρατήθηκε και βγήκε από αυτό χθες το πρωί.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ενημέρωσε τηλεφωνικά την Εισαγγελία το πρωί της Κυριακής, η οποία άφησε ελεύθερους τους δύο συλληφθέντες. Πάντως, η υπόθεση δεν τελειώνει εδώ, αφού η Αστυνομική Διεύθυνση θέλει να πληροφορηθεί στα πλαίσια της προανάκρισης τα στοιχεία και των υπόλοιπων παιδιών.
Ο 15χρονος που νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο κληθείς να απαντήσει τι μεσολάβησε και δημιουργήθηκε ένα τόσο σοβαρό περιστατικό έδωσε απαντήσεις που δεν φωτίζουν επ’ ακριβώς την όλη ιστορία. Ίσως για μία ματιά, γιατί κάποιος κάποιον κοίταξε και ο δεύτερος αντέδρασε. Πράγματα παιδικά, μόνο που αυτή την φορά το παιδικό παιχνίδι ήταν πολύ σοβαρό ΠΗΓΗ ΠΡΩΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails