Παρασκευή, 29 Μαΐου 2009

Ενδιαφέρον για ΚαλλινικίδηSample ImageΟ Αβραάμ Καλλινικίδης είναι ένας από τους παίκτες που "αρέσει" στον Κώστα Πιλαφίδη και θα τον ήθελε τη νέα σεζόν στην Καβάλα. Οι άνθρωποι του συλλόγου της Μακεδονίας έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με τον παίκτη, ώστε να τον πείσουν να ανηφορήσει βόρεια έπειτα από πολλά χρόνια στην Αθήνα και στο Αιγάλεω. Τις προσεχείς ημέρες μάλιστα οι συζητήσεις θα ενταθούν και δεν αποκλείεται να επέλθει συμφωνία αφού υπάρχει διάθεση συνεργασίας και από τις δύο πλευρές. Αυτό που πάντως καθυστερεί το όλο θέμα είναι η επιθυμία του παίκτη να διευθετήσει πρώτα τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν με το "Σίτι", πριν αποφασίσει για το μέλλον του.

Από εκεί και πέρα, πολύ δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του Μάκη Νικολαϊδη, του οποίου το κασέ είναι απλησίαστο και για να "αναθερμανθούν" οι επαφές θα πρέπει να ρίξει αρκετά τις απαιτήσεις του.

Επίσης, η Καβάλα έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον και για τον Δημήτρη Χαριτόπουλο και σύντομα αναμένεται να το καταθέσει επίσημη πρόταση συνεργασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails