Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

"Θέλω να επιστρέψω"

Η Καβάλα στην προσπάθειας της να παραμείνει στην κατηγορία είχε αποκτήσει τον Λαβρίνας Μικαλάουσκας με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της. Τελικά ο λιθουανός άσος αγωνίστηκε μόλις σε ένα παιχνίδι χωρίς να προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο. Ο ίδιος ωστόσο αναφέρει με δηλώσεις του στη λιθουανική ιστοσελίδα Krepsinis net ότι είναι διατεθειμένος εφόσον το επιθυμεί και η ομάδα να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της.

Ο 23χρονος άσος είπε χαρακτηριστικά: "Είχα ένα μήνα συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι προπονητές μου είχαν μείνει ευχαριστημένοι από το παιχνίδι μου και τη δουλειά μου και ο πραγματικός λόγος που έφυγα ήταν για την οικονομική ανεπάρκεια. Ο σύλλογος όμως δεν απέκλεισε την πιθανότητα να με καλέσει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν κάτι που θα φανεί στο δεύτερο μισό του Ιουνίου".

Πρόσθεσε ακόμα ότι θέλει να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα εφόσον υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις: "Θα ήθελα να γυρίσω στην Καβάλα. Οι προπονητές εκεί πιστεύουν σε μένα και σε ευνοϊκές συνθήκες, μπορεί να είναι μια ομάδα που θα με βοηθήσει να βελτιωθώ. Όμως προς το παρόν η οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο, με κάνει να σκέφτομαι όλες τις προτάσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails