Σάββατο, 17 Ιουλίου 2010

Βασίλης Σπανούλης “Όταν μιλήσω, όλοι θα μάθουν”


Το επίσημο site του Ολυμπιακού επέλεξε ο Βασίλης Σπανούλης για να δώσει την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης των “ερυθρολεύκων”. Ο διεθνής γκαρντ χαρακτήρισε τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες “νέο βήμα και μεγάλο κίνητρο”, μίλησε για δύσκολη απόφαση αλλά εμφανίστηκε αποφασισμένος να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση τίτλων. Όσο για το τι προηγήθηκε της μεταγραφής του; Θα μιλήσει όταν θέλει να μιλήσει...
Ο 28χρονος γκαρντ βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (16/7) στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός (εξ ου και η φωτογραφία). «Είναι ένα νέο βήμα στην καριέρα μου και το κίνητρο για μένα είναι πολύ μεγάλο. Ήθελα μια αλλαγή στη ζωή μου και ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη επιλογή. Όταν μου έδειξε ο Ολυμπιακός πόσο πολύ με θέλει μου μπήκε στο μυαλό, αλλά σίγουρα δεν ήταν καθόλου εύκολη αυτή η απόφαση και σίγουρα θα υπάρχουν δυσκολίες, αλλά δεν φοβάμαι. Ήθελα να το κάνω και θέλω να πετύχω», τόνισε αρχικά ο V-Span.

Ο στόχος προφανής... «Πρέπει να βρει η ομάδα τον δρόμο για τους τίτλους. Ο στόχος είναι να κατακτήσουμε και τις τρεις διοργανώσεις που θα συμμετέχουμε και όχι μόνο φέτος, αλλά και για πολλά ακόμα χρόνια».

Τι ήταν αυτό που τον έφερε στο λιμάνι; «Ο τρόπος που με προσέγγισαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αλλά και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας ήταν καθοριστικός. Μου είπαν πως φαντάζονται την ομάδα για τα επόμενα χρόνια και τι σχέδια έχουν, μου έδειξαν το πάθος τους και την αγάπη τους για το μπάσκετ και τον Ολυμπιακό και πως με φαντάζονται εμένα μέσα σ’ αυτή τους την προσπάθεια. Ο τρόπος που με αντιμετώπισαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και πολλές ακόμα λεπτομέρειες. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά για ένα αθλητή».

Τέλος, ξεκαθάρισε πως ο ίδιος θα επιλέξει το πότε θα μιλήσει για ό,τι προηγήθηκε της μετακίνησής του από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό. «Δεν έχω μιλήσει καθόλου όλο αυτό τον καιρό. Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά κι άλλα τόσα θα γραφτούν και θα ειπωθούν στο μέλλον. Την αλήθεια τη ξέρω εγώ και η οικογένειά μου. Ο Ολυμπιακός με προσέγγισε με τον πιο σωστό τρόπο και γι’ αυτό είμαι παίκτης του. Γυρίζω σελίδα στην καριέρα μου και στη ζωή μου κι εύχομαι η μετεγγραφή μου να είναι η αρχή για τίτλους της ομάδας μου. Δεν χρειάζεται να πούμε τώρα περισσότερα. Μετά από χρόνια θα μιλήσω και θα μάθουν όλοι τι ακριβώς έγινε».

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails