Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ -«Δέθηκα με αυτή την ομάδα»…

Όταν είπε τελικά ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, «θα κάνω σαρωτικές αλλαγές», το εννοούσε!

Από την Τετάρτη το βράδυ παρελθόν από τον πάγκο της Ένωσης αποτελούν, τόσο ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, όσο και ο Κρίς Χουγκάζ, ενώ τις επόμενες μέρες οι αλλαγές θα επεκταθούν σε άλλους τομείς της λειτουργίας της ΚΑΕ.
Ουσιαστικά η απομάκρυνση του «Τίγρη» από την τεχνική ηγεσία της Ένωσης, είχε δρομολογηθεί μέρες πρίν, όταν δηλαδή οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και δεν επήλθε συμφωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Παπακωστανίνου, ευχαρίστησε τον Αλεξανδρή για την εντιμότητα του και την συμβολή του στην παραμονή της ομάδας, όμως του εξήγησε ότι σε αυτή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, η ομάδα ψάχνει κάτι διαφορετικό. Το «διαζύγιο» ήταν βελούδινο και οι δύο πλευρές χώρισαν σαν φίλοι.

«ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ»…

Μιλώντας χθές το πρωί σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο πρώην-πλέον- τεχνικός της Ένωσης, μίλησε «εφ’ όλης της ύλης» για τους τέσσερις μήνες που βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας, τόνισε ότι «δε σας το κρύβω ότι παρ’ όλο που έχω περάσει από πολλές ομάδες όλα αυτά τα χρόνια και έχω πάρει και ευρωπαϊκούς τίτλους, δέθηκα με την πόλη, με την ομάδα με τους ανθρώπους. Και πιστέψτε με παρά την πικρία μου, που δε σας κρύβω ότι θα ήθελα να την τρέξω αυτή την ομάδα τη νέα χρονιά με παίκτες και ανάλογη προετοιμασία που εγώ θα έχω κάνει, φεύγω σαν φίλος, γιατί τον κ.Παπακωνσταντίνου τον εκτιμώ και είναι ένας άνθρωπος που αξίζει να βρίσκεται στο επαγγελματικό μπάσκετ».

Γιώργος ΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
http://www.evdomi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails