Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Αλέξης Κυρίτσης: -«Αν η ομάδα με θέλει, φυσικά και θα συζητήσω»…

Τις αποφάσεις του προέδρου της Καβάλας, Κώστα Παπακωσταντίνου, σχετικά με τον προϋπολογισμό της νέας σεζόν αλλά και τον προπονητή που θα εμπιστευτεί περιμένουν και οι περισσότεροι παίκτες που αγωνίστηκαν πέρυσι στην Καβάλα. Ένας από αυτούς είναι και ο Αλέξης Κυρίτσης. «Και εγώ όπως και οι περισσότεροι περιμένουμε τις εξελίξεις. Προσωπικά είχα συμβόλαιο για έναν χρόνο, σε πρώτη φάση περιμένω την εξόφληση για τη σεζόν που έφυγε, μετά θα δούμε. Αν θέλει η ομάδα φυσικά και θα συζητήσω. Δεν εξαρτάται από μένα, είναι θέμα διοίκησης και προπονητή» τόνισε.

Όσο για τη χρονιά που έφυγε, είπε: «Μπήκαμε σε μια ψυχοφθόρα διαδικασία στο τέλος, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε σωθεί πιο εύκολα. Κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε. Είχαμε αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή μας, κερδίσαμε μερικά πολύ δύσκολα παιχνίδια με σημαντικούς αντιπάλους και χάσαμε κάποια άλλα πιο εύκολα.

Το θέμα είναι ότι καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας έστω και έτσι. Είναι πολύ σημαντικό για την Καβάλα, η οποία ήρθε από άλλη κατηγορία και κατάφερε επί δυο σεζόν να κερδίσει την παραμονή της. Είναι καλό και για τον κόσμο που έμεινε, αγκάλιασε την προσπάθεια, αγκάλιασε το μπάσκετ».

Γιώργος ΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
http://www.evdomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails