Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

«Παγκόσμια πρωτοτυπία»…

Κι ενώ απομένουν μόνο λίγες ώρες μέχρι την κρίσιμη αναμέτρηση κόντρα στα Τρίκαλα, η ΚΑΕ Καβάλα εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας αναφέρθηκε στην απόρριψη της ένστασης που είχε καταθέσει για το καλάθι του Σάκη Καρύδα, με το οποίο ο Ηλυσιακός απέδρασε με το διπλό από το κλειστό της Καλαμίτσας.

Αναλυτικά τα όσα αναγράφει η ανακοίνωση
«
H ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας από την πρώτη μέρα της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α1, δεν υιοθέτησε τους διάφορους τρόπους στριγκλίσματος, είτε κατά της διαιτησίας, είτε κατά των αποφάσεων των δικαιοδοτικών οργάνων του ελληνικού μπάσκετ, γιατί θεωρούμε ότι αν μη τι άλλο θα πρέπει να είναι σεβαστές από όλους, έστω και εάν κάποιος αδικείται από αυτές. Ούτε και τώρα πρόκειται να κάνουμε το ίδιο, προάγοντας πράξεις βίας και αμφισβήτησης κατά του κύρους του ελληνικού πρωταθλήματος. Άλλωστε βασικός στόχος στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, είναι η δημιουργία ενός υγιούς και άκρως αθλητικού σωματείου, που θα προάγει το μπάσκετ και τις αρχές, όπως και θεωρούμε ότι έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα.
Δε μπορούμε όμως παρά να μην εντυπωσιαστούμε και να μείνουμε έκπληκτοι από την απόρριψη της συζήτησης της ένστασης μας ως απαράδεκτη και ουσιαστικά τη νομιμοποίηση της παγκόσμιας πρωτοτυπίας που ζήσαμε, να κατακυρωθεί καλάθι της αντίπαλης ομάδας, όταν αυτό έχει επιτευχθεί στα δύο (2) δέκατα του δευτερολέπτου πριν τη λήξη του δεκαλέπτου».
Εκ του γραφείου Τύπου της ΚΑΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails