Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΒΑΛΑ – «Μια μεγάλη πρόκληση»

Μεγάλη πρόκληση για την Καβάλα χαρακτήρισε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Άρη, το Σάββατο (16/1, 17:00) για τη 12η αγωνιστική της Α1. Οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν για πρώτη φορά χωρίς τον Φώτη Κατσικάρη και σε αυτό στάθηκε ο προπονητής των «κυανόλευκων» στις δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης.
«Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι μία μεγάλη πρόκληση, για να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες μας αφήσει ο Άρης. Το ότι είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα δε χρειάζεται να το τονίσουμε και προέρχεται από μία καλή εμφάνιση στην Ευρώπη, αν και στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα δεν πήρε σαφώς, τα αποτελέσματα που ήθελε. Σίγουρα πάντως, η αλλαγή του προπονητή, θα είναι ένα τεράστιο κίνητρο για τους παίκτες του Άρη. Εμείς δουλέψαμε σκληρά αυτές τις μέρες, για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και να δείξουμε ότι βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο», είπε ο «τίγρης» στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Τους παίκτες της Καβάλας εκπροσώπησε ο Αλέξης Κυρίτσης που τόνισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία καλή ομάδα, που μπορεί να δείχνει ότι έχει προβλήματα τον τελευταίο καιρό, έχει όμως μεγάλη ιστορία, βαριά φανέλα και μπορεί να τα ξεπεράσει. Εμείς δείχνουμε ότι από παιχνίδι, σε παιχνίδι βελτιωνόμαστε και θέλουμε να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες μας αφήσει για τη νίκη ο Άρης».
[πηγη]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails