Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Σειρήνες για Ορούμα-Ντουγκλάο

Ένα επιπλέον κίνητρο θα έχουν την Κυριακή Ορούμα και Ντουγκλάο απέναντι στον Ολυμπιακό. Και αυτό γιατί στις εξέδρες θα βρεθούν κατάσκοποι της Βέρντερ Βρέμης και της Χέρτα για να τσεκάρουν τους δύο παίκτες.

Οι πολύ καλές φετινές εμφανίσεις των Ορούμα και Ντουγκλάο έχουν αναγκάσει πολλές ομάδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό να έχουν τα ονόματα των δύο ποδοσφαιριστών της Καβάλας στις λίστες τους. Έτσι, εκτός από τον Παναθηναϊκό, και η Χέρτα φαίνεται πως τσεκάρει τον αμυντικό των «Αργοναυτών» με την γερμανική ομάδα να στέλνει άνθρωπο για να τον παρακολουθήσει την Κυριακή απέναντι στον Ολυμπιακό.

Στο στόχαστρο γερμανικής ομάδας, και συγκεκριμένα της Βέρντερ Βρέμης, βρίσκεται και ο Γουίλσον Ορούμα. Ο άλλοτε άσος της Μαρσέιγ εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και η Βέρντερ θέλει να τον τσεκάρει και από κοντά. Ο Νιγηριανός βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων και στην Καβάλα δεν θα έλεγαν όχι στην παραχώρησή του, εφόσον η πρόταση είναι ικανοποιητική.

Ήδη πάντως, κυκλοφόρησαν σενάρια για τον αντικαταστάτη του Ορούμα με το όνομα του Γιάν Κόζακ της Σλόβαν Μπρατισλάβας να ξεχωρίζει. Ο 30χρονος αρχηγός της Εθνικής Σλοβακίας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, με συνέπεια η Σλόβαν να συζητάει την όποια πρόταση, αφού κινδυνεύει να χάσει τον ποδοσφαιριστή χωρίς να βάλει ένα ευρώ στα ταμεία της.
[πηγη]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails