Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΒΑΛΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ – Εύσημα σε παίκτες και κόσμο


Όχι μόνο από τη νίκη αλλά και από τη διαφορά που πήρε η ομάδα του και δεν αποκλείεται στο δεύτερο γύρο να φανεί… ευεργετική δήλωσε ικανοποιημένος ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο τεχνικός της Καβάλας απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του και στον κόσμο, ενώ ξεκαθάρισε ότι εντός των επόμενων ημερών θα υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα της απόκτησης ψηλού για να «κλείσει» το ρόστερ.
«Για εμάς πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλαμε πάση θυσία τη νίκη. Καταφέραμε να αντιδράσουμε σωστά τα τελευταία λεπτά και να πάρουμε μια νίκη με μια σημαντική διαφορά. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και με την βοήθεια του κόσμου, που ήταν εκπληκτικός από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, πέτυχαν μια σπουδαία νίκη. Χρειαζόμαστε ακόμη κάποιο χρόνο για να περάσω στα παιδιά αυτά που θέλω. Όλα θα γίνουν, όμως… ψάχνουμε έναν ψηλό και ελπίζω μέσα στην εβδομάδα να έχουμε εξελίξεις», είπε αρχικά ο «τίγρης».

Όσο για τον νεοαποκτηθέντα Μιλτ Παλάσιο, που αν και στο πρώτο του ματς με την Καβάλα ήταν εκ των πρωταγωνιστών, ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Παρά το τζεντ λανγκ και τον λίγο χρόνο που ήταν κοντά μας ήταν πολύ καλός και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην συνέχεια».

Ο Θανάσης Γιαπλές από πλευράς των φιλοξενούμενων δεν έκρυψε ότι αν η ομάδα του ήταν ψύχραιμη στα τελευταία λεπτά αλλά και πλήρης, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. «Ξέραμε από την αρχή ότι θα μας περίμενε δύσκολο παιχνίδι. Η Καβάλα άλλαξε προπονητή, παίκτες και ήθελε να κάνει μια νέα αρχή στο μεταξύ μας παιχνίδι. Σημαντικό ρόλο έπαιξε, όπως παίζει και στα δικά μας εντός έδρας παιχνίδια, ο κόσμος.

Για να κερδίσεις τέτοια ματς θα πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος τα τελευταία 4-5 λεπτά και εμείς δυστυχώς την χάσαμε και μαζί χάσαμε και την διαφορά. Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά για εμάς αν είχαμε έναν παίκτη, όπως ήταν ο καλός Εϊμπραμς».

[πηγή]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails