Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

4.000 και άνω οι οπαδοί του Ολυμπιακού

Σε πλήρη κινητοποίηση θα βρίσκονται σήμερα και αύριο οι αστυνομικές υπηρεσίες του Νομού Καβάλας, οι οποίες ειδικά αύριο το απόγευμα, την ώρα της ποδοσφαιρικής συνάντησης του ΑΟΚ με τον Ολυμπιακό θα είναι ενισχυμένες από όμορες αστυνομικές διευθύνσεις.

Τα μέτρα Τάξης θα ληφθούν και στην πόλη της Καβάλας και στην περιοχή του γηπέδου, ενώ θα υπάρχει ιδιαίτερη μέριμνα για την προστασία των γραφείων του Συνδέσμου Φιλάθλων ΠΑΟΚ Καβάλας, στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου.
Παρά την μεγάλη κινητικότητα που υπάρχει ειδικά στον Αθηναϊκό Τύπο οι αστυνομικές αρχές στην Καβάλα εκτιμούν ότι στο γήπεδο την Κυριακή θα βρίσκονται περίπου 4.000 οπαδοί του Ολυμπιακού. Πολλοί θα έρθουν με λεωφορεία από όμορους νομούς, κάποιοι θα ταξιδέψουν από την Αθήνα, ενώ υπάρχουν τρείς ή και τέσσερις πτήσεις τσάρτερ που θα προσγειωθούν το πρωί της Κυριακής στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης μεταφέροντας οπαδούς του Ολυμπιακού από την Αθήνα και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.
Τα μέτρα τάξης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας θα είναι έντονα, φαίνεται δε ότι την Κυριακή στο γήπεδο θα έχει πάρα πολύ κόσμο, πιθανότατα το γήπεδο να γεμίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails