Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ – Λέει «ναι» στο Σάββατο

Η σχεδόν ταυτόχρονη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού και του μπασκετικού αγώνα της Καβάλας, κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό την Κυριακή (13/12) πιθανόν να επιφέρει αλλαγές στο πρόγραμμα της Α1. Η Αστυνομική διεύθυνση της πόλης ξεκαθάρισε ότι και τα δυο παιχνίδια δε γίνεται να διεξαχθούν την ίδια μέρα καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να συναντηθούν… «πράσινοι» και «ασπρόμαυροι» οπαδοί.
Το παιχνίδι της Καβάλας με τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική της Α1 είναι προγραμματισμένος για τις 16:00 στο κλειστό της Καλαμίτσας, ενώ 45 λεπτά αργότερα θα γίνει η σέντρα στο παιχνίδι του ΑΟΚ με τον ΠΑΟΚ. Ο αστυνομικός διευθυντής Καβάλας, Παρασκευάς Μαραπίδης ζήτησε από τον ΕΣΑΚΕ και τις ομάδες να αλλάξει είτε ώρα διεξαγωγής είτε μέρα διεξαγωγής του αγώνα.
Αρχικά, πρότεινε να γίνει το παιχνίδι στις 14:00 της Κυριακής είτε να διεξαχθεί το Σάββατο. Η οριστική απόφαση θα παρθεί στη σύσκεψη της Τετάρτης στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. Οι γηπεδούχοι εμφανίζονται θετικοί στο ενδεχόμενο να αγωνιστούν στο Σάββατο, αλλά μάλλον δε θα συμβεί το ίδιο και με τον Παναθηναϊκό. Οι πρωταθλητές παίζουν για την Ευρωλίγκα την Τετάρτη στη Μόσχα με την Κίμκι και η επιστροφή τους στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη.
http://www.sportnet.gr/report.php?id=207596

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails