Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Ξανά στο εδώλιο ο 44χρονος εκπαιδευτικός

Είχε απαλλαχθεί στο Αυτόφωρο Καβάλας για παιδική πορνογραφία

Ο προϊστάμενος δημοτικού σχολείου του δήμου Χρυσούπολης Καβάλας θα καθίσει και πάλι στο εδώλιο, προκειμένου να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για τις κατηγορίες συμμετοχής του σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας και κατοχής μικρής ποσότητας κάνναβης, αφού ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου άσκησε έφεση υπέρ του νόμου κατά της πρόσφατης αθωωτικής απόφασης του (Αυτόφωρου) Τριμελούς Πλημμελειοδικείο Καβάλας που τον απάλλαξε.

Το δικαστήριο αθώωσε τον εκπαιδευτικό, την περασμένη Τρίτη (1/12), λόγω αμφιβολιών, με το σκεπτικό ότι δεν αποδείχθηκε η ενοχή του για τα δύο αδικήματα. Από πλευράς υπεράσπισης υποστηρίχθηκε ότι δεν εμπλεκόταν στην υπόθεση ο 44χρονος, αλλά πρόσωπο του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος –το οποίο και κάλυπτε ο ίδιος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία (Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή του Τμήματος Ασφαλείας Καβάλας -ύστερα από πληροφορίες της INTERPOL), σε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του εκπαιδευτικού είχαν βρεθεί ένας οπτικός δίσκος με αποθηκευμένους υπερσυνδέσμους ηλεκτρονικών ιστοσελίδων παιδικής πορνογραφίας, καθώς και ποσότητα 15 γραμ. ινδικής κάνναβης.
http://www.voria.gr/details.php?id=6611

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails