Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Intel: πιστοποίηση συμβατότητας για το Kaspersky Internet Security 2010

Η Kaspersky Lab ανακοίνωσε ότι το Kaspersky Internet Security 2010 ολοκλήρωσε επιτυχώς τις δοκιμές συμβατότητας με τους προηγμένης τεχνολογίας επεξεργαστές της Intel. Τα λογότυπα που απονεμήθηκαν από την Intel πιστοποιούν ότι το προϊόν-«ναυαρχίδα» της Kaspersky Lab είναι απολύτως συμβατό με τους ακόλουθους επεξεργαστές: Intel Core 2 Duo, Intel Core 2 Duo Extreme, Intel Core 2 Quad, Intel Core i7, Intel Core i7 Extreme και Intel Centrino Duo.

Τα λογότυπα επιβεβαιώνουν ότι τα προϊόντα της Kaspersky Lab συμβαδίζουν απόλυτα με τις υπολογιστικές δυνατότητες των επεξεργαστών της Intel, χρησιμοποιώντας αρχιτεκτονικές πολλαπλών πυρήνων και την τεχνολογία HyperThreading.

Κατά την ανάπτυξη του Kaspersky Internet Security 2010, οι ειδικοί της Kaspersky Lab έκαναν χρήση των εργαλείων ανάπτυξης εφαρμογών που προσφέρει η Intel για τις πλατφόρμες πολλαπλών πυρήνων. Αυτά τα εργαλεία συνέβαλλαν στην αποτελεσματικότερη χρήση των πόρων του πυρήνα του κάθε επεξεργαστή και στη βελτιστοποίηση της κατανομής εργασιών μεταξύ των πυρήνων.

Αυτή η προσέγγιση εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση του λογισμικού, προσφέροντας γρήγορη επεξεργασία σε συνδυασμό με την ελάχιστη χρήση πόρων του συστήματος.

«Η Intel είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής μικροεπεξεργαστών για υπολογιστές. Το γεγονός ότι η συμβατότητα του νέου προϊόντος μας με τους επεξεργαστές της Intel έχει πιστοποιηθεί αποτελεί σημαντικό επίτευγμα για εμάς», δήλωσε ο Nikolay Grebennikov, Chief Technology Officer της Kaspersky Lab.

«Η τεχνολογία πολλαπλών πυρήνων αποτελεί κλειδί για την αύξηση των επιδόσεων των υπολογιστών σήμερα. Ωστόσο, η επιπλέον απόδοση μπορεί να αξιοποιηθεί μόνο αν το λογισμικό έχει βελτιστοποιηθεί αναλόγως. Είμαστε επικεντρωμένοι στη σχετική γραμμή έρευνας, καθώς για εμάς η συμβατότητα με την τεχνολογία πολλαπλών επεξεργαστών αποτελεί θεμέλιο για τη βιώσιμη ανάπτυξη μας στο μέλλον.»

http://pcnea.blogspot.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails