Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ – Έξω και ο Κολοσσός!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiaFvQESIPX8BJrDaIG09FcyRocRlqJWrLXgcTryrQq7EM-18KEeGR4r6KGWy1uL9NCXO6FfMtcxPUBffCYLEREn4fldtME6gk-wWNP2OKDExDTP_uvUm9UxtLis5ZduBHgo3SL60BLIVEZ/s320/DSC00106.JPG

Πρώτα η Νήαρ Ήστ, μετά ο Ηρακλής και τελευταίοι οι Ίκαροι Σερρών. Δεν είναι μόνο ομάδες της Α2 αλλά και… θύτες τριών ομάδων της Α1 (Περιστέρι, Ηλυσιακός, Κολοσσός). Οι προκρίσεις των δυο πρώτων ήταν απλώς τα… προεόρτια για τη μεγαλύτερη έκπληξη της 1ης αγωνιστικής της β’ φάσης του Κυπέλλου. Τον αποκλεισμό του Κολοσσού Ρόδου από τους Ίκαρους Σερρών δηλαδή. Και τι αποκλεισμός, με 13 πόντους διαφορά. Ίκαροι Σερρών-Κολοσσός Ρόδου 75-62 έγραψε το ταμπλό και τώρα η ομάδα των Σερρών προετοιμάζεται να υποδεχτεί τα Τρίκαλα, την Κυριακή (11/10), ευελπιστώντας να επαναλάβει ό,τι και κόντρα στους «θαλασσί».

Οι παίκτες των Ικάρων δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να ξεφύγουν στο σκορ. Και στην τελευταία και κρίσιμη περίοδο πάτησαν… γκάζι. Όχι μόνο προσπέρασαν αλλά έφτασαν τη διαφορά στο τελικό +13. Η απουσία του τραυματία Έντουαρντς ήταν εμφανής από πλευράς Κολοσσού. Όπως εμφανές ήταν ότι η ομάδα της Ρόδου είναι ακόμη ανέτοιμη.
http://www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails