Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ-"Διορθωτικές κινήσεις"


Πολλές οι απουσίες για την Καβάλα, εν όψει του αυριανού αγώνα της με τον Αμύντα, στο κλειστό του Υμηττού για το Κύπελλο Ελλάδας, και ο προπονητής της, Κώστας Πιλαφίδης, δεν θα μπορούσε παρά να μην είναι προβληματισμένος. Δεν είναι μόνο πως έχει να επιλύσει το κενό που δημιουργούν οι τραυματίες Αθανασιάδης, Παπαϊωακείμ, Στεφανίδης και Συγκούνας, οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν φυσικά, όσο και το γεγονός πως η ομάδα του δεν έχει παίξει σε ούτε έναν αγώνα πλήρης, κάτι που είναι πιθανό να τον αναγκάσει να προχωρήσει σε αλλαγές.

"Σίγουρα, δεν είμαστε όπως θα θέλαμε και όπως θα έπρεπε, αφού αντιμετωπίσαμε από το ξεκίνημα της φετινής προετοιμασίας αλλεπάλληλα προβλήματα, που δεν μας άφησαν να "δέσουμε" όπως θα θέλαμε. Ούτε σε ένα φιλικό δεν έπαιξε όλη η ομάδα μαζί και φυσικά πώς να μιλάμε μετά για αυτοματισμούς", εξέφρασε το παράπονό του ο Κώστας Πιλαφίδης, για να αποκαλύψει στη συνέχεια:

"Είμαστε προβληματισμένοι, για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, όμως δεν μας έχει πιάσει και πανικός. Θα κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά, προχωρώντας ακόμη και σε διορθωτικές κινήσεις, εάν χρειαστεί, για να αλλάξουμε την όλη κατάσταση".

Η αποστολή της Καβάλας για τον αυριανό αγώνα με τον Αμύντα αποτελείται από τους Αλεξάντερ, Ηλιάδη, Σιλντς, Γουέιντ, Τσέρανιτς, Γκούστας, Αγγελόπουλο, Χαφ, Νίκου. Εκτός από το τεχνικό τιμ (Πιλαφίδης, Χουνγκάζ, Μωσαΐδης), θα συνοδεύσουν ο τεχνικός διευθυντής Στέλιος Σχοινάκης κα ο τιμ μάνατζερ Νίκος Πενταζίδης.
http://www.basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails