Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ - Καταλήγει σε Κάλατς


Η παρουσία του Ζέλικο Κάλατς κάτω από τα δοκάρια με τους «βασικούς» της Καβάλας, στο κυριακάτικο διπλό στο Κρυονέρι, δείχνει πλέον ότι ο δρόμος για την ενδεκάδα έχει ανοίξει διάπλατα για τον Αυστραλοκροάτη γίγαντα.Βέβαια όλα αυτά έγιναν εν απουσία του Σάρλ Ιτάνζ, που είχε διήμερη άδεια και πήγε στη Γαλλία για προσωπική του υπόθεση και αναμένονταν αργά χθές το βράδυ να επιστρέψει, άρα μέσα στη βδομάδα θα φανεί πόσο… τυχαίο ήταν το γεγονός της παρουσίας του Κάλατς με τους «βασικούς» της ομάδας…
Την Πέμπτη αναμένεται να επιστρέψει και ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, που αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά στο μάτς της Κύπρου, κόντρα στη Βουλγαρία. Στο διπλό του Κρυονερίου, μπορεί ο Παπακώστας να χρησιμοποίησε στη θέση τον Πόποβιτς, όμως σίγουρα θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος.
Από την άλλη, ο Μεντί και ο Ονουάτσι δε χρησιμοποιήθηκαν καθαρά για προληπτικούς λόγους. Από τη Δευτέρα όμως αναμένονται να μπουν σε κανονικό ρυθμό και οι δυο τους και έτσι μαζί με τις επιστροφές των Ιτάνζ και Ντομπρασίνοβιτς, λύνονται όλα τα προβλήματα του Παπακώστα, ενόψει Παναθηναϊκού.
http://www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails