Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

«Να μας βγάλουν εκτός γιατί… ενοχλούμε»

Ανακοίνωση, με την οποία κάνει λόγο για σκόπιμο κτύπημα της διαιτησίας, εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ. Παράλληλα, γίνεται αναφορά στη συνάντηση της Τρίτης με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τονίζοντας πως ουδέποτε τέθηκε ζήτημα αποχώρησης του από την Ένωση.
"Πραγματοποιήθηκε σήμερα πριν την πρωινή προπόνηση συνάντηση μεταξύ του προέδρου κ.Νίκου Θανόπουλου, του προπονητή κ.Ντούσαν Μπάγεβιτς και του γενικού αρχηγού της ομάδας κ.Βασίλη Δημητριάδη.
Στη συνάντηση που διήρκησε περίπου μία ώρα, ο προπονητής εξέφρασε τη δικαιολογημένη αγανάκτησή του σε σχέση με αυτά που έγιναν στην Ξάνθη και που είδε όλος ο κόσμος. Τα όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του μετά τη λήξη του αγώνα στα αποδυτήρια της ομάδας, ήταν απόρροια της απογοήτευσης της στιγμής και ουδέποτε τέθηκε θέμα παραίτησής του.
Αποφασίστηκε η ομάδα να συνεχίσει την προσπάθειά της ενωμένη, ενάντια σε οποιεσδήποτε εξωαγωνιστικές δυσκολίες. Όλοι καταλαβαίνουν και δικαιολογούν την αγανάκτηση και απογοήτευση του κόσμου, αλλά η δύσκολη αυτή στιγμή μπορεί να ξεπεραστεί μόνο με τη στήριξη των φιλάθλων μας.
Ο πρόεδρος και η διοίκηση είναι εξοργισμένοι με τα συνεχόμενα και καθ’ υποτροπή επαναλαμβανόμενα και εξόφθαλμα λάθη, που πάντα γίνονται εναντίον της ΑΕΚ και σε κρίσιμο χρονικό σημείο του αγώνα. Προφανώς σκοπό έχουν να τη βγάλουν από πολύ νωρίς εκτός στόχων για να μην ενοχλεί… Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο μας και τη βελτίωση της ποιότητάς του, για την οποία ευαγγελιζόμαστε, να μετατρέπεται το πρωτάθλημα σε κούρσα για δύο, όπου οι υπόλοιποι θα παίζουν απλώς το ρόλο του κομπάρσου.
Ως εκ τούτου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ.Νίκος Θανόπουλος πρόκειται να ζητήσει άμεση συνάντηση από τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ.Σοφοκλή Πιλάβιο, ενώ όσον αφορά τη Super League και τον θεσμικό ρόλο που κατέχει σε αυτή, θα ανακοινώσει την απόφασή του τις επόμενες μέρες και αφού πρώτα συζητήσει με τους αρμόδιους τις θεσμικές διαδικασίες, δεδομένου ότι η Super League είναι συνεταιρισμός των ομάδων".
Αύριο η εκδίκαση της έφεσης για Αραούχο
Για αύριο είναι προγραμματισμένη να εκδικαστεί από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας, η έφεση που έχει ασκήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ σχετικά με την ποινή των τριών αγωνιστικών που επιβλήθηκαν στον Κάρλος Αραούχο για την αποβολή του στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των Ομίλων του UEFA Europa League, με αντίπαλο την Έβερτον.
Σε αυτήν, μαζί με τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ κ.Χάρη Γρηγορίου, κρίθηκε σκόπιμο να παρευρεθεί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.
http://www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails