Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ - Ιδια συνταγή με Γιάννινα


Χωρίς τον ανέτοιμο Ζέλικο Κάλατς, αλλά με τον Σωτήρη Λεοντίου στην αποστολή της, την Παρασκευή το πρωί αναχώρησε για τα Γιάννενα η Puma Καβάλα, όπου το Σάββατο ανοίγει στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ, την αυλαία της 6ης αγωνιστικής στη Superleaugue.

Ο Γιάννης Παπακώστας που είχε μία ιδιαίτερη συνομιλία με τον Αυστραλοκροάτη πορτιέρο, του ξεκαθάρισε ότι στην αρχική ενδεκάδα θα παίζει πάντα ο πιο έτοιμος και από τη στιγμή που ο πρώην τερματοφύλακας της Μίλαν έχασε πολλές προπονήσεις πηγαίνοντας στο Μιλάνο, κρίθηκε ότι θα ήταν καλύτερο να παραμείνει στην Καβάλα.

Στα της ενδεκάδας, ο Παπακώστας αναμένεται να παρατάξει τους ίδιους που κέρδισαν τον Ηρακλή. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο φορμαρισμένος Ιτάνζ, δεξιά ο Παβίσεβιτς και αριστερά το άκρο της άμυνας, ο Οικονόμου. Στο κέντρο της ομάδας οι Ντουγκλάο και Ψωμάς, ενώ το δίδυμο Ντομπρασίνοβιτς και Ντουκρόκ, θα κάνει και πάλι όλη τη «βρώμικη δουλειά». Ο Ορούμα και ο Μεντί θα οργανώνουν, παίρνοντας βοήθειες από τον Ονουάτσι και ο Σουλτανίδης θα προσπαθήσει και πάλι να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του στις αντεπιθέσεις της ομάδας.

http://www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails