Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ - Ιτάνζ: «Ένα μικρό Μονακό»


Για τη μέχρι τώρα εμπειρία του στην Καβάλα μίλησε ο Σαρλ Ιτάνζ στο γαλλικό περιοδικό «France Football». «Όλα πηγαίνουν καλά, εκτός από την γλώσσα που είναι περίπλοκη. Το πρόγραμμα στον ελεύθερο χρόνο μου είναι απλό. Ψάρεμα, παραλία και σκάφος. Και όλα αυτά με 27 βαθμούς θερμοκρασία. Είναι κάτι σαν διακοπές», ανέφερε αρχικά.Και συνέχισε: «Η Καβάλα είναι ένα μικρό Μονακό», ενώ οριοθετώντας τους στόχους της Καβάλας, πρόσθεσε: «Παρά την ήττα μας το Σάββατο, η ομάδα πηγαίνει καλά. Ο στόχος είναι να συγκεντρώσουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας το ταχύτερο δυνατό. Ίσως στην συνέχεια μιλήσουμε και για την Ευρώπη. Ωστόσο μας λείπουν ορισμένα στοιχεία για να βρεθούμε στην πρώτη τριάδα».

Όσον αφορά στην συμμετοχή του επεσήμανε: «Έπαιξα στα τρία τελευταία παιχνίδια, εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό και με δύο ομάδες των οποίων δεν ξέρω το όνομα. Μάλιστα στον τελευταίο αγώνα κάναμε διαδρομή πέντε ωρών με το λεωφορείο. Είναι πράγματι πολύ διαφορετικό».

Παράλληλα, ο έμπειρος άσος τόνισε πως η παρουσία στην Καβάλα παλιών γνώριμων από το σαμπιονά, όπως οι Ντικρόκ, Ορούμα, Ντουγκλάο και Μεντί, έκαναν ευκολότερη την προσαρμογή του, ενώ αναφερόμενος στην ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος, πρόσθεσε: «Υπάρχουν ομάδες που αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο. Ομως δεν υπάρχει σύγκριση με το γαλλικό πρωτάθλημα».
http://www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails