Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ-"Διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες"

Δικαίωση για την Καβάλα, η οποία στην ανακοίνωσή της με τίτλο "Η Ένωση εξασφάλισε πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού" απαντά σε όλους όσοι την ήθελαν να μην καταφέρνει να αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Α1.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

"Διαψεύδοντας για ακόμη μία φορά τις Κασσάνδρες που την ήθελαν να κινδυνεύει για την εξασφάλιση του πιστοποιητικού συμμετοχής της από την Ε.Ε. Αθλητισμού, στο νέο πρωτάθλημα της Α1, η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας με ικανοποίηση τονίζει στους φίλους της ότι ήταν από τις ομάδες που όχι μόνο εξασφάλισαν το πιστοποιητικό συμμετοχής της, έχοντας καταθέσει τον πιο πλήρη φάκελο, αλλά και από τις ελάχιστες που έχει τακτοποιήσει τις οφειλές της προς τους καλαθοσφαιριστές της.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης και αποφάνθηκε επί των πιστοποιητικών συμμετοχής των ομάδων στο πρωτάθλημα της Α1, δίνοντας όμως σε 11 από τις 14 ομάδες της μεγάλης κατηγορίας την έγκριση, κρίνοντας τους φακέλους τους πλήρεις

Στη συνεδρίασή της, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε πιστοποιητικά συμμετοχής στις ακόλουθες ομάδες καλαθοσφαίρισης που υπέβαλαν πλήρεις φακέλους:

ΚΑΕ Α1
: Παναθηναϊκός, Κολοσσός Ρόδου, Ηλυσιακός, Καβάλα, Μαρούσι, Περιστέρι, Ολυμπιακός, Άρης, ΠΑΟΚ, Ολύμπια Λάρισας, Πανελλήνιος.

Ο έλεγχος των δικαιολογητικών για τις υπόλοιπες ομάδες μπάσκετ θα συνεχιστεί στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής, που έχει προγραμματιστεί για τις 25 Σεπτεμβρίου 2009".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails