Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Αναχώρησε για την Πρέβεζα

To μεσημέρι της Πέμπτης, αναχώρησε από το Άργος Ορεστικό για την Πρέβεζα, η αποστολή της Καβάλας με σκοπό να συμμετάσχει την Παρασκευή στο "1ο Τουρνουά Μπάσκετ Ομάδων της Α1", που γίνεται στη μνήμη του Πολυχρόνη Βερυκοκάκη.
Στο συγκεκριμένο τουρνουά θα πάρουν ακόμη μέρος εκτός της Καβάλας η Χέμοφαρμ, το Μαρούσι και ο Ηλυσιακός με τον Κώστα Πιλαφίδη να έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας του.
Για το ποια είναι αυτή μετά το πέρα του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας όπου είναι αλήθεια ότι η κούραση ήταν αρκετή. Παρόλα αυτά όλοι στις τάξεις της ομάδας της Καβάλας, τεχνικό τιμ και παίκτες, ήταν πέρα για πέρα ικανοποιημένοι από την πορεία των προπονήσεων στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Το ευχάριστο για τον Πιλαφίδη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού για το συγκεκριμένο τουρνουά, όπου η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας είναι καλεσμένη της τοπικής ομάδας, "Νικόπολη Πρέβεζας".
Όσο για τον πρώτο της αντίπαλο θα είναι αύριο Παρασκευή (11/09) στις 18.00 η Χέμοφαρμ και ακολούθως το Σάββατο (12/09, 18:00) ο Ηλυσιακός και την Κυριακή (13/09, 12:00) το Μαρούσι.
http://www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails