Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Φιλικό με τις ΗΠΑ


Το φιλικό με τις ΗΠΑ βρίσκεται στο σχεδιασμό της Ομοσπονδίας εδώ και καιρό. Απομένει να οριστικοποιηθεί η διεξαγωγή του και να οριστεί η ημερομηνία. Ισως, λοιπόν, και σήμερα η ΕΟΚ να ανακοινώσει τα... αποτελέσματα των επαφών με τους Αμερικανούς.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε χθες με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας μπάσκετ των ΗΠΑ και προσπάθησε να βρει τη χρυσή τομή σε ό,τι αφορά στην ημερομηνία. Αρχικά το σχέδιο προέβλεπε να είναι το τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας των δύο ομάδων πριν από το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας. Να έπαιζαν, δηλαδή, Ελλάδα – ΗΠΑ και στη συνέχεια να αναχωρούσαν με προορισμό τη γειτονική χώρα. Ούτως ή άλλως η απόσταση είναι μικρή.

Ομως οι Αμερικανοί θέλουν να γίνει πιο νωρίς ο αγώνας με την Ελλάδα, διότι έχουν στο πρόγραμμά τους κι άλλα φιλικά στην Ευρώπη. Γι αυτό και χρειάζεται να γίνουν επιπλέον συζητήσεις, ούτως ώστε να οριστεί το φιλικό. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, σήμερα η Ομοσπονδία να ανακοινώσει λεπτομέρειες, εφόσον προκύψει οριστική συμφωνία με τους Αμερικανούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails