Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ-"Σε καλό δρόμο"


Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας του, που πραγματοποιήθηκε στο Άργος Ορεστικό, καθώς και στη συμμετοχή στο τουρνουά της Πρέβεζας, αναφέρθηκε ο προπονητής της Καβάλας, Κώστας Πιλαφίδης. Ο Έλληνας τεχνικός εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την έως τώρα παρουσία των παικτών του, παραδέχθηκε πως ο Σάββας Ηλιάδης είναι ήδη πολύ καλύτερα κι έτοιμος να επιστρέψει, ενώ δικαιολόγησε τον έναν από τους Αμερικανούς, τον Λορέντζο Γουέιντ, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Είναι νεαρός και θέλει χρόνο".

Ποιες είναι οι εντυπώσεις από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας;

"Είναι ένα δύσκολο στάδιο το συγκεκριμένο, αφού υπάρχει αρκετή κούραση και μεγάλη προσπάθεια για προσαρμογή από όλους τους νέους παίκτες. Ευτυχώς το μέρος όπου πραγματοποιήθηκε η προετοιμασία ήταν πολύ καλό και αυτό συντέλεσε αρκετά στην καλή μας ψυχολογία, όπως φυσικά και η άψογη φιλοξενία του Δήμου και των ανθρώπων που μας κέρδισαν. Δουλέψαμε αρκετά και νομίζω ότι όταν θα έρθει η ώρα θα φανεί αυτή η δουλειά".

Μείνατε ικανοποιούμενος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας σας στο πρώτο τουρνουά που πήρε μέρος στην Πρέβεζα;

"Η εικόνα που παρουσιάσαμε, στη χρονική στιγμή που βρισκόμαστε, ήταν αυτή που έπρεπε να ήταν. Είναι λογικό να μην υπάρχουν αυτοματισμοί, μια και οι παίκτες προσπαθούν να μάθουν να παίζουν μεταξύ τους. Αυτό που θέλουμε είναι να βλέπουμε διαρκώς προσπάθεια και να υπάρχει ομαδική βελτίωση".

Πολλοί αναρωτιούνται γιατί δεν αγωνίστηκε ο Σάββας Ηλιάδης στην Πρέβεζα;.

Σάββας είχε ένα μικροτραυματισμό την πρώτη βδομάδα, που πήρε περισσότερο χρόνο για να ξεπεραστεί από ό,τι αρχικά περιμέναμε. Αυτό τον άφησε όπως ήταν λογικό λίγο πίσω και έτσι δεν ρισκάραμε κάποια πιθανή υποτροπή στο τουρνουά της Πρέβεζας. Τώρα είναι πολύ καλά, αφού αποκαταστάθηκε το μικροπρόβλημα που είχε και ανάλογα με το πώς θα πάει θα δούμε πόσο χρόνο συμμετοχής θα πάρει στο τουρνουά των "Μαυροσκούφειων".

Οι τρεις Αμερικανοί άρχισαν να εγκλιματίζονται;

"Οι δύο είναι έτοιμοι, ο ένας είναι νεαρός και θέλει ακόμη χρόνο. Είναι όμως σε πολύ καλό δρόμο και οι τρεις και σαφώς η εικόνα που παρουσιάζουν είναι άκρως θετική".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails