Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Ιτάνζ και Μπεργκουνιού..


Από τη στιγμή που οι Γάλλοι δημοσιογράφοι επιμένουν, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Ζαν Καλβέ θα φορέσει την φανέλα της Καβάλας, όμως στο προσκήνιο ήρθαν και νέα ονόματα…
Και πάλι από Γαλλία μεριά, καθώς η πηγή της ενημέρωσης φαίνεται να βρίσκει πολύ πιο εύκολο δίαυλο επικοινωνίας μέσω των Γάλλων δημοσιογράφων, οι οποίοι φέρνουν πλέον στη δημοσιότητα τα ονόματα των Τσαρλς Ιτάνζ και Μπράιαν Μπεργκουνιού.

Σύμφωνα με το mercato365.fr η Καβάλα θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον 26χρονο γκολκίπερ της Λίβερπουλ Τσαρλς Ιτάνς, ο οποίος είχε προταθεί και στον Πανιώνιο και δεν υπολογίζεται από τον Μπενίτεθ. Μάλιστα, η Λίβερπουλ δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να φύγει ακόμα και ως ελεύθερος από το λιμάνι…

Η περίπτωση του Μπεργκουνιού, βέβαια, είναι πολύ δύσκολη αφού στο κυνήγι της απόκτησής του έχουν μπει ομάδες της Ρωσίας και της Αγγλίας, όμως σύμφωνα με τους Γάλλους η Καβάλα έχει κάνει καλή προσφορά. Για τον Γάλλο αριστερό μέσο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τουλούζ, είχε ενδιαφερθεί στο παρελθόν και η ΑΕΚ.

Στην τελική ευθεία, πάντως, βρίσκεται για την Καβάλα και η απόκτηση του Κροάτη, Ντάριο Ντάμπατς, ενώ πάντα είναι ανοικτό το θέμα Ογκουνσότο, αρκεί ο Εργοτέλης να φανεί διαλλακτικός ως προς την καταβολή της ρήτρας αποδέσμευσης του παίκτη που αγγίζει τα 300.000 ευρώ.

Τέλος, η Καβάλα αντιμετωπίζει σήμερα στα Πηγάδια της Ξάνθης, σε νέο φιλικό παιχνίδι την Νέα Σαλαμίνα (18.30).

http://www.dokari.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails