Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

"Δουλειά για να βρούμε χημεία"

Η προετοιμασία της Καβάλας ξεκινάει σε λίγες μέρες (22 Αυγούστου για την ακρίβεια) και ο τεχνικός της Κώστας Πιλαφίδης τόνισε πως, αφού η ομάδα του ενισχύθηκε σημαντικά πλέον πρέπει να δουλέψει μέσα στο γήπεδο για να βρει την κατάλληλη χημεία.

"Είναι αλήθεια ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε τον βασικό κορμό της ομάδας και να κλείσουμε συμφωνίες με παίκτες για τους οποίους έχουμε καλές πληροφορίες και απομένει όλα αυτά να βγουν και στο γήπεδο. Θα χρειαστεί δουλειά για να βρούμε τη χημεία μας και να ταιριάξουν όλοι μαζί στην ομάδα. Πήραμε έμπειρους παίκτες, αλλά και νέα παιδιά, αθλητές που ξέρουν το ευρωπαϊκό μπάσκετ και πιστεύουμε ότι θα καταφέρουν να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του ελληνικού πρωταθλήματος", σχολίασε αρχικά ο έλληνας προπονητής.

Στη συνέχεια ο Κώστας Πιλαφίδης εξήγησε πως ήθελε να έχει παίκτες, που γνωρίζονται και έχουν συνεργαστεί ξανά: "Αυτό που θέλαμε πάντως ήταν να έχουμε παίκτες που θα έχουν βρεθεί και πάλι μαζί στο παρελθόν κι αυτό το πετύχαμε, με τον Ηλιάδη και τον Παυλίδη που ήταν συμπαίκτες στον Ηρακλή ή τον Παυλίδη και τον Τσέρανιτς που ήταν μαζί στην ΑΕΛ. Η κοινή τους παρουσία πιστεύω ότι θα κάνει πιο βατή την προετοιμασία μας, ώστε να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει".

http://www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails