Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Πήρε Παπαϊωακείμ

Μπορεί το τελευταίο διάστημα ο Παντελής Παπαϊωακείμ να έκανε προπονήσεις με τον Άρη, αλλά τελικά η Καβάλα είναι η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του! Ο 35χρονος σέντερ, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Ολύμπιας Λάρισας, αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο τού Κώστα Πιλαφίδη και από τη στιγμή που ο Έλληνας τεχνικός της Καβάλας εισηγήθηκε την απόκτησή του οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες...Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ήρθε σχεδόν με συνοπτικές διαδικασίες και μάλιστα αύριο αναμένεται να προκύψει και η επισημοποίηση της μεταγραφής, με τη σχετική ανακοίνωση από την πλευρά της ΚΑΕ. Ο Παντελής Παπαϊωακείμ θα μεταβεί στην Καβάλα την προσεχή Τετάρτη, ενώ την ίδια μέρα θα βρεθούν στην πόλη κι ο Γιώργος Παυλίδης, αλλά κι ο Σάββας Ηλιάδης, για να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους και να παρουσιαστούν επίσημα από την ΚΑΕ

Η επίσημη ανακοίνωση:

Η προσπάθεια στελέχωσης με έμπειρους και άξιους παίκτες, συνεχίζεται για την ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, που ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία και τη δέκατη μετεγγραφή της, προσθέτοντας στο ρόστερ της, τον Έλληνα σέντερ, Παντελή Παπαιωακείμ.

Ποιος είναι ο Παντελής Παπαιωακείμ

Ο Παντελής Παπαιωακείμ γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 09/09/1975, έχει ύψος 2μ06 και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Οι προηγούμενες ομάδες που αγωνίστηκε ήταν κατά σειρά οι: Φίλιππος, Ηρακλής, Μακεδονικός, ΑΕΚ, Ηρακλής, ΑΕΚ, Πανελλήνιος, Ολύμπια Λάρισας.Με την Ολύμπια Λάρισας, την περυσινή σεζόν είχε 26 συμμετοχές και 498:14 λεπτά. Πέτυχε 148 πόντους, ενώ είχε στις βολές, 36/52 (ποσοστό 69%), στα δίποντα, 56/103 (ποσοστό 54%), ενώ δεν είχε καμμία προσπάθεια για τρίποντα. Είχε 55 αμυντικά ριμπάουντ και 51 επιθετικά, 18 ασίστ, 46 λάθη, 14 κλεψίματα και 8 κοψίματα.

http://www.basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails