Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Ντούγκλας Φερέιρα και επίσημα

Ο Ντούγκλας Φερέιρα, ο οποίος απασχολεί την Καβάλα εδώ και περίπου 20 ημέρες, είναι από σήμερα, και τυπικά, παίκτης των νεοφώτιστων. «H PUMA ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ ανακοινώνει την απόκτηση του 23 χρονού αμυντικού στόπερ με μεταγραφή από την ΝΑΝΤ για 3 χρόνια DOUGLAS FEREIRO», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο θηριώδης Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός είχε εντυπωσιάσει στο φιλικό των «κυανόλευκων» με τη Δόξα Δράμας στις 29 Ιουλίου, αλλά τότε υπήρξε διαφορά στο οικονομικό μέρος της συνεργασίας με αποτέλεσμα να αποχωρήσει δίχως να υπογράψει συμβόλαιο. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις με άλλους υποψηφίους μεταγραφικούς στόχους όλο αυτό το διάστημα δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα και οι διοικούντες επανεξέτασαν την περίπτωση του Ντουγκλάο, βρέθηκε η χρυσή τομή και ο ύψους 1,93 μ. αμυντικός αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή για τα επόμενα τρία χρόνια και όχι δανεικός από τη Ναντ.

Τα «καναρίνια» είχαν αποκτήσει τον Ντουγκλάο στις 28 Ιουνίου του 2008 από την Ιντερνασιονάλ (ενδιαφέρον είχε δείξει και η αγγλική Γουότφορντ), αλλά ο νυν προπονητής Γκερνότ Ρορ δεν τον είχε στα πλάνα του (πέρυσι στο Σαμπιονά είχε μόλις 4 συμμετοχές). Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τον περσινό Δεκέμβριο οι Γάλλοι έστελναν τον 23χρονο ποδοσφαιριστή στον Πανιώνιο. Παρά το ύψος του ο Βραζιλιάνος δεν υστερεί σε ταχύτητα, ενώ αν και αμυντικός έχει καλή τεχνική κατάρτιση. Μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι, στο οποίο είναι ανίκητος.
http://www.goalday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails