Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Σκάνδαλο με την εταιρεία του Γ.Μπέζου στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων


"Χθες το βράδυ στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων στην παράσταση "κατ'αφαντασίαν ασθενής" του Μολιέρου, εκτυλίχθηκαν τραγελαφικά πράγματα. Διακόσια με τριακόσια άτομα έμειναν απ'εξω ενώ είχαν εισιτήρια!!!
Η εταιρία του κ.Μπέζου η οποία είχε αναλάβει όλη την διοργάνωση, έκοψε αυτά τα επιπλέον εισητήρια χωρίς να έχει καν καταμετρήσει τις θέσεις στο Αρχαίο Θέατρο. Με άλλα λόγια πέρα απο αυτούς που έμειναν έξω, μέσα η κατάσταση ήταν...
καθαρά για έργο του Μολιέρου, με τον έναν πανω στον άλλο και με τα σκαλιά και τις εξόδους έκτακτης ανάγκης να είναι γεμάτες κόσμο!!

Το χειρότερο όμως ήταν οτι οταν μερικοί πήγαν να εξαργυρώσουν πίσω το εισιτήριό τους, στα γκισέ εκείνη την ώρα, αντί για 22 ευρώ (τιμή αγοράς) η εταιρία του έδινε πίσω 17 ευρώ, λέγοντας οτι για φορολογικούς λόγους δεν μπορούν να τους δώσουν όλο το ποσό!!!!

Επιπλέον, όσοι σήμερα πήγαν να διεκδικήσουν τα λεφτά τους στο δήμο καβάλας, δεν βρήκαν κανένα δίκιο καθώς ο Δήμος Καβάλας μετακυλύει όλο το φταίξιμο στην εταιρία του κ.Μπέζου η οποία είναι άφαντη".

http://troktiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails