Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Κιτρινόμαυρος και με τη... βούλα!


Παίκτης της ΑΕΚ και με τη... βούλα για τα επόμενα 5 χρόνια είναι από το απόγευμα της Πέμπτης (6/8) ο Λεονάρντο. Ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο πενταετούς διαρκείας που του πρόσφερε η "Ενωση" και θα του αποφέρει συνολικά 1,5 εκατ. ευρώ (κλιμακωτά κατά τη διάρκεια της πενταετίας). Επίσης, στους όρους του συμβολαίου προβλέπεται και ρήτρα εξαγοράς του παίκτη, το ύψος της οποίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Η μεταγραφή ανακοινώθηκε λίγο μετά τις 20:30GR από την ΑΕΚ.Οσον αφορά τον Λεβαδειακό, οι βοιωτοί θα βάλουν στο ταμείο τους το ποσό των 700.000€, όπως επίσης και 100.000€ από τα έσοδα ενός φιλικού αγώνα που θα δώσουν οι δυο ομάδες στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του τρέχοντος μηνός. Μάλιστα, ο Νίκος Θανόπουλος δεσμεύτηκε -γραπτώς- στον Γιάννη Κομπότη πως αν τα έσοδα από τα εισιτήρια του φιλικού δεν φτάσουν το συμφωνηθέν ποσό, τότε η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ θα καταβάλει τα υπόλοια από το ταμείο της!Παράλληλα, η ομάδα της Λιβαδειάς θα λάβει μπροστά, ως προκαταβολή περί τις 300.000€, ενώ τα υπόλοιπα 400 χιλιάρικα θα δοθούν από την ΑΕΚ σε τρεις δόσεις ως τα τέλη του 2010.


Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα αφίχθη στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Λεονάρντο Παρέιρα, με σκοπό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομάδα της "Ενωσης", κάτι που έγινε λίγη ώρα αργότερα...
Ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έφτασε στο "κιτρινόμαυρο" διοικητήριο συνοδευόμενος από τον τον μάνατζέρ του, Γιάννη Καινούριο, προκειμένου να μπει στην τελική της ευθεία η μετακίνησή του από την ομάδα της Βοιωτίας στην ΑΕΚ, ενώ ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Γιάννης Κομπότης δεν έδωσε τελικά το "παρών", αντιθέτως έστειλε τα συμβόλαια υπογεγραμμένα μέσω φαξ.

"Να πάμε την ΑΕΚ ψηλά"

Λίγο μετά τις 8 το απόγευμα, ο παίκτης βγήκε από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη του, αφού όλα είχαν τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στις πρώτες τους δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής πλέον της "Ενωσης", ανέφερε πως είναι πολύ χαρούμενος με την θετική έκβαση της υπόθεσης και που θα φοράει για τα επόμενα πέντε χρόνια την κιτρινόμαυρη φανέλα με το νούμερο 9 στην πλάτη."Συμφωνήσαμε για πέντε χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Θανόπουλο, τον κ. Μπάγεβιτς και τη διοίκηση της ΑΕΚ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, ελπίζω να πάνε όλα καλά. Θέλω να αρχίσω δουλειά, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να πάμε την ΑΕΚ εκεί που πρέπει. Να κερδίσουμε τίτλους", είπε αρχικά ο Λεονάρντο και πρόσθεσε:

"Ηρθα εδώ 17 ετών, τώρα είμαι 22. Είμαι χαρούμενος που ήρθε αυτή η μέρα που την περίμενα τέσσερα χρόνια. Φοβήθηκα κάποιες φορές ότι η μεταγραφή μπορεί να χαλάσει, αλλά ο Θεός είναι μεγάλος. Ηξερα τι ήθελα".Η μεταγραφή του βραζιλιάνου πέρασε από αρκετές δυσκολίες μέχρι να ολοκληρωθεί και ο ίδιος παραδέχθηκε ότι κάποια στιγμή φοβήθηκε για τη ματαίωσή της: "Είχα πολύ άγχος αυτό το διάστημα, φοβήθηκα ότι δε θα γινόταν η μεταγραφή αλλά όλα πήγαν καλά. Ηθελα παρά πολύ να αγωνιστώ στην ΑΕΚ και ο Θεός που είναι μεγάλος με άκουσε και τελικά μου έκανε αυτό το δώρο".

Και ο Λεονάρντο, ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, λέγοντας πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό και θα δουλέψει σκληρά για τη νέα του ομάδα: "Τώρα πρέπει να βοηθήσω στο γήπεδο. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και αυτό είναι υπόσχεση προς τον κόσμο. Εχω χάσει κάποιες προπονήσεις με τον Λεβαδειακό αλλά σε λίγο καιρό θα είμαι έτοιμος".
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Λεονάρντο, λίγο μετά τις 20:30GR, με το ακόλουθο λιτό δελτίο Τύπου, με το οποίο μπήκε και ο επίλογος αυτής της μεταγραφής: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Leonardo Rodrigues Pereira, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας πέντε ετών".

http://www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails